Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 1 iulie 2014

Panica printre fostii presedinti

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, a fost arestat  ieri pentru trafic de influenta. Acelasi fost presedinte mai este cercetat in legatura cu finantarea campaniei electorale din 2007 de către fostul dictator libian Muammar Kadhafi.
Va reamintesc ca, spre deosebire de altii,  francezii nu l-au mai ales pe Sarkozy pentru al doilea mandat. In perioada cand a fost presedinte, Sarkoozy s-a facut remarcat prin faptul ca si-a luat ca nevasta o fosta  fripteoza care isi balanganea bucile prin revistele pentru barbati. Economia Frantei se prabusea, iar asta se incurcase cu un clan de (tigani) libieni de la care lua bani  pentru campania electorala. Acuma isi largeste gaoaza prin aresturile politiei si se pregateste pentru alegerile de sef de celula.
Morala acestei intamplari este ca intr-un final te judeca si justitia, nu doar oamenii. Nu poti prosti la nesfarsit intreaga populatie. Nu se poate sa dansezi cu poalele tigancilor in cap si pe urma sa te dai moral si anticorupt. Nu se poate sa stai cu blonda sub birou si sa te dai familist. Nu e posibil sa vinzi flote intregi si sa zici ca nu ai vazut in viata ta nici un vapor.  Nu se poate sa tai discretionar pensii si salarii, sa bagi o tara intreaga in criza si apoi sa te dai mare economist. Nu se poate sa lovesti un copil si sa dai vine pe moguli si pe antene. Nu se mai poate.
Ei bine, poate avem noroc si noi....Nu mai e mult!

3 comentarii:

  1. Deci da, mai rabda putin! Poate pana il condamna nu murim de batranete! Dar ghici ce s-a intamplat cu Iliescu pentru mineriade?!

    RăspundețiȘtergere