Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 19 iunie 2014

Plang...

- Ma cheama Traian si ma apuca plansul. Oamenii e tot mai rai cu mine si nu ma intelege. Au zis ca sunt betiv si nu e adevarat. Au spus ca  N.U.  sta mai mult pe sub biroul meu decat pe birou. Astea e minciuni.
Au scris despre mine ca am vandut barci si alte alea plutitoare. Minte aia care zice asa ceva. Nu se poate dovedi! Au spus ca am batut un baietel. Iar nu e adevarat. Pe nesimtitul ala l-a batut pixelul albastru. Au scris despre asta Patapievici, Plesu si alti intelectuali care au luat premiul Bobel pentru pace. Mogulii rai a zis la televiziunea mogulilor rai ca eu am taiat salariile. Asta e o minciuna gogonata. Salariile le-a taiat piticania de Boc. Eu am taiat doar pensiile. Alti oameni rai au scris despre mine ca sunt tatal unei fete care nu stie sa vorbeste bine. Nici asta nu se poate dovedi! In apararea mea spun ca in primele luni de sarcina eu eram plecat cu vaporul si eram si putin impotent, deci nu am cum sa fiu eu tatal! Mai sunt si alte mizerii in presa. Unii zice ca eu as fi fratele lui fratele meu, ala care a facut afaceri cu tiganii. In primul rand nu poate fi fratele meu, pentru ca nu are chelie. In al doilea rand iar nu poate fi fratele meu pentru ca in primele luni de sarcina eu eram impotent..... Am mai zis asta? Nu conteaza. Deci e o minciuna ordinara. Se mai spune despre mine ca am injurat o ziarista si ca i-am spus "tiganca imputita". Asta e alta minciuna. Pai, sa fim seriosi, tiganca aia imputita chiar e ziarista?
Acum, la final. plang dupa vremurile in care lumea ma credea baiat bun si promit ca o sa fiu alaturi de putinii prieteni ramasi. Prietenii astia ai mei sunt singurii oameni care ma mai cred. E adevarat ca sunt spalati pe creier, dar astia ma aplauda si cand ragai. Impreuna cu ei o sa fac un partid nou si o sa le dau m..ie celor care spun ca eu am as fi tatal agramatei si fratele puscariabilului.
 Traiasca justitia! Traiasca N.U. ! Mue ba' fraierilor!

3 comentarii:

  1. NUP

    Belle d”Imagination

    RăspundețiȘtergere
  2. Traiasca NUP, exact cum zice Belle care e fata destepata si stie multe despre zambila de nil. Epurai-ar Trompi de puscariabili!

    RăspundețiȘtergere