Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 30 iunie 2014

Nu vreau sa fiu sfant

Acum vreo cativa ani, pe cand eram tanar si prost, ma batea gandul sa ma fac sfant. Ziceam ca e misto sa te retragi in padure si sa te rogi pentru diverse. Daca te rogi cum trebuie vine un vultur si iti aduce niste miere in cioc, sau eventual vine o vulpe cu niste aripi picante de la mall. Ce viata faina ar fi fost! As fi stat toata ziua si m-as fi uitat la cer si la pasarele. La alte pasarici nu as fi avut voie decat daca m-ar fi  incercat Alalaltu'. Dupa ce as fi pacatuit omeneste, m-as fi rugat cateva zile si deoarece Dumnezeul ortodox e Preaiertator de pacate, eram iarasi curat si pregatit pentru lumea ailalta. Credinciosii ar fi venit de departe sa ma vada cum stau eu pe marginea unei stanci si s-ar fi uitat toata ziua la mine cu binoaclele.

sursa foto
Muieretul  ar fi cazut in genunchi de admiratie si batranii ar fi spus reporterilor de la OTV ca s-au vindecat miraculos de bataturi si impotenta. La poalele stancii s-ar fi facut rapid o manastire de unde lumea ar fi putut cumpara lumanari parfumate, vin sfintit, icoane, sare de baie, papuci de plaja si prosoape cu rapirea din serai. Ar fi aparut parcari pline de tigani cu acordeoane care canta surlesieldeparis si musai s-ar fi descoperit un izvor cu apa sfintita. Zvonurile despre puterea apei ar face ca patriarhia sa imbutelieze apa si sa o vanda ca leac pentru sancru, buba neagra sau sifilis  forestier. Profiturile patriarhiei ar creste cu inca doua procente si patriarhul ar avea o avere cu un dolar peste a lui Bill Gates.
Ei bine, nu m-ar fi deranjat sa se imbogateasca altii pe seama mea, dar pe urma m-am gandit ce o sa mi se intample dupa ce dau coltul. Nici celor mai rai oameni din lume nu le doresc asa ceva. Nici macar lui ala care i-a taiat mamei pensia nu vreau sa i se intample din astea! Ia ganditi-va:  Te ia dracu la un moment dat, ca pe cei mai multi dintre noi. Ce  urmeaza? In cel mai bun caz esti jelit omeneste cateva zile de cei dragi si apoi gata.
Dar ca sfant nu poti avea liniste nici dupa moarte. Te fac astia bucatele si te vand la diverse manastiri. Numai la gandul ca peste ani o sa-mi linga oasele vreo baba libidinoasa ma apuca tremuriciul. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma pupa si barbati cu rasuflarea putind a peste stricat si voma de la betia de seara trecuta.  Cine stie, poate imi ridica si vreo statuie ce se va murdari de la gainatul a sute de porumbei!
Doamne fereste de asa viata de apoi! Deci nu vreau sa fiu sfant!
Va rog sa ma ajutati!  Invatati-ma voi ce trebuie sa fac pentru a nu ajunge sub nicio forma in situatia asta!

10 comentarii:

  1. Degeaba, nu mai ai nici o şansă, procesul e ireversibil. :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca esti pe dumul cel bun catre detasarea divina. Membru cu membru adica, he he he! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parca-ti pasa cand tu mori, daca ti-e mebrul dat la ciori, ori poleit in aur si ornat cu flori.

      Ștergere
  3. te-as invata, dar mie nesfintenia mi-a venit asa...de la sine

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar eram curioasă unde ajungi cu raționamentul :))
    Imaginea cu „peste ani o sa-mi linga oasele vreo baba libidinoasa” e atât de scârboasă încât sfinte, chiar și Bacterie, o să te țiu minte :P

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine aşa, să nu fim prea sfinţi, că dacă te-ai fi dus prin pustietăţi să te faci om singuratic ar fi trebuit să-ţi înfrâneze instincte, mai cu seamă pe ăla al sexualităţii şi cred că pe-asta n'ai fi putut-o face.
    Cât despre moaşte şi de'al de'astea, oricum ai fi dormit somnul de veci, aşa că n'ai fi ştiut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in pustietate sunt destule ispite:
      E plin de fete morgane :)))

      Ștergere