Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 16 iunie 2014

De ce nu e buna Aqua Carpatica

In primul rand pentru ca " cea mai pura apa din Romania" contine NH4, adica amoniu. Din cate stiu eu, amoniul este substanta care se gaseste in pipi.
Ce alte substante potential nocive contine aceasta apa? NO3 este  azotat. Deci astia minte! Cautati la pagina 6 la ei pe site.
Mai gasim in apa aceasta HCO3. Asta este un ion carbonat acid.  ACID! Va dati seama? Ce urmeaza sa bage in apa asta? Marijuana?
Ionul de potasiu este nociv daca se combina cu sulful. Sulful este un element pe care il avem cu totii in intestine, ca de aia tragem parturi. Deci nici un part nu mai poti sa tragi daca bei apa din asta!
In afara de aceste substante, apa contine alte doua elemente chimice folosite de NASA drept combustibil de rachete. Este vorba de Oxigen si de Hidrogen.
Femeile stiu cat de nociv poate fi oxigenul in cantitati mari. Cu ajutorul lui ele isi decololoreaza parul. Culmea, aceasta apa contine 33% oxigen. Va dati seama, oameni buni, cat de periculos poate fi?
Hidrogenul este o substanta care se gaseste in principal in bomba cu hidrogen, Americanii o folosesc ca sa ii sperie pe rusi ei.  Oamenii astia de la Aqua Carpatica au tinut ascuns pana acuma studiul care spune ca apa lor contine 66% din acest element atomic. Incredibil.
In urma acestor descoperiri uluitoare, rog autoritatile sa ia masuri si sa interzica aceasta marca de apa minerala. Sau sa le interzica reclamele de prostit pe prosti.
 Traiasca Cola! 

P.S.
Multumesc doamnei Wikipedia pentru ajutorul oferit la realizarea acestui material.

5 comentarii:

  1. Aşadar nu-ţi convine nici HOH nici H2O, :)) preferi acel medicament minunat, 100% natural, numit el, generic de altfel, "cola", nu? Ai uitat să menţionezi că nu orice fel de cola, ci din aceea, mai ieftină decât apa din fântână, din câte ştiu eu. :D :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu m-ai convins nici cu cola. raman la vodka si tequila.

    RăspundețiȘtergere