Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 7 aprilie 2014

Saptamana altfel

Ce e saptamana altfel? Se spune ca se petrec tot felul de activitati specifice in care elevii nu mai invata in modul traditional, ci....altfel. Sa vedem cum petrec saptamana asta elevii de la diferite scoli:

Elevii de la Liceul Jean Banet sunt implicati si ei saptamana asta in diverse activitati. Elevele din ciclul primar au programate sedinte la coafor, cele din ciclul gimnazial iau iectii de machiaj,  iar pentru elevele de la liceu sunt adusi special din Martinica niste striperi mulatri care le vor initia in misterele swing-ului. Optional, elevele de orice varsta au posibilitatea sa invete dansul pe boxe precum si dansul la bara. Baietii de la Jean Banet vor avea ca invitati profesori de vrajeala pentru agatat pitipoancele din mall, precum si lectii practice cu urmatoarele denumiri: "Cat costa un cocteil in Bamboo?" si  " Cum sa tragi corect pe nara o linie...".
Elevii liceului agroindustrial din Tuturestiul de sub Deal vor avea lectii practice de genul : "Cum conduc tractorul cand sunt beat..",  lectii de adunat urzici din santul de langa crasma si tot acum, in saptamana altfel se va tine concursul traditional de scuipat seminte.
Elevele de la "Liceul de Croitorie si Masaj" din Rahova il vor avea ca invitat special pe Gutza care le va invata cum se plange corect pe manele. De asemenea, elevele vor putea participa la concursul trimestrial de aruncat tampoane de la etajul doi.
Elevii de la liceul "Sfantul Sava" vor avea voie saptamana asta sa invete de doua ori mai mult si li se vor permite plimbari de cate cinci  minute cu clasa in Cismigiu.
Cei care invata la Intact Media Academy vor lua de la Mircea Badea lectii de injurat basisti si de pupat in cur mogulul.
Elevii de la "Liceul de Piese Hidraulice si Pomicultura" din Straulesti vor lua lectii de calarie, de golf si de fumat trabuc.
Elevele de la "Liceul Teoretic" din Frecatei vor lua lectii de canto cu Tarja Turunen. Lectiile se vor desfasura in apropierea grajdurilor ecologice de langa liceu, deoarece se stie ca vacile dau mai mult lapte atunci cand asculta balade rock.

Daca voi mai stiti despre alte activitati de genul asta, va rog sa ne povestiti si noua, astfel incat sa invete si altii ce au de facut la anul in saptamana altfel.

4 comentarii:

  1. Sunt depasit momentan de descoperirea ca scoala poate fi atat de "altfel". Revin. Poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. La liceul 1- ( IMGB pt coneseori) clasa de "prelucratori prin aschiere" invata sa strecoare doua degete printr-o pilulita de 10 fara sa atinga marginea. Seful clasei are un abonament gratuit pe autobuzul 102 pt practica; clasa de "electronica si automatizari" face teste pentru un feed-back la o firma de vibratoare iar cea de-a treia clasa nu face nimic ci doar o freaca ei fiind la sectia " Industrie textile si pielarie ".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia cu piulița m-a prins total nepregătit, fără aer in piept. :))

      Ștergere