Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 4 aprilie 2014

Intre doua gauri


Dimineata, cand isi incheie cureaua la pantaloni, Gelu constata ca ceva nu e in regula. Pantalonii jucau pe el si stateau sa cada. Se apleca, se uita in jos si dadu fuga la baie.
Gelu avea o oglinda buna. De fapt, era singura oglinda in care se privea cu placere, pentru ca doar oglinda lui din baie il facea sa arate ...nu stiu cum...parca mai inalt ...si parca mai subtire. Acolo, in fata oglinzii, se putea admira in toata splendoarea lui de om matur, cu prestanta si putina burta. Nu mare, dar deajuns de incomoda incat sa aiba mereu nevoie de curea.
Totul era ca de obicei si totusi, ceva nu era bine. Gelu se uita la curea, vazu gaura uzata si usor largita si se incheie la loc. Pantalonii jucau pe el. Hmmm.... "Drace, doar nu cumva am slabit"isi spuse cu ingrijorare barbatul. Isi supse burta si se incheie la o alta gaura, una virgina. Isi tinu rasuflarea si isi relaxa usor abdomenul. Burta se revarsa incet peste curea si Gelu reveni imediat la gaura veche. Isi umfla si desumfla de vreo doua ori burta si la fiecare miscare isi umfla si bucile obrajilor.
"Al dracului sa fiu daca nu am slabit"isi spuse Gelu uimit.  "oare nu cumva oi fi blonav?"
Gelu isi supse din nou burta si casca gura in fata oglinzii. Se holba cat putu mai bine la amigdale, apoi  la culoarea fetei si termina cercetarea strambandu-se ca un maimutoi. Isi scoase limba de vreo cateva ori si isi aduse aminte de curea.
Incerca pe rand cele doua gauri si incerca sa se hotarasca. Se uita in oglinda din profil si refacu toate fazele cu burta supta si umflata. "Sigur am slabit" O sa slabesc si mai mult si de aia o sa las cureaua la gaura asta noua.  Decizia fiind luata, Gelu isi trecu mana prin par, isi mai scoase de vreo doua ori limba, se admira in voie si iesi din baie.
Cand ajunse la iesirea din bloc il lovi direct in plex mirosul de friptura ce venea de la  tanti Nina ce statea la parter.
In drum spre birou, Gelu se gandi iar la cele doua gauri de la curea si isi dadu seama ca-l strange "aia virgina". Reveni la vechea gaura si isi cumpara o shaorma mare "cu de toate" . Gelu musca cu pofta din shaorma, isi sterse sosul de pe barbie si rase in sinea lui:
"Da-o incolo de virgina! Tot gaurile vechi sunt cele mai bune!

7 comentarii:

  1. mi-am amintit de bancul ăla vechi:
    " - Cum se numeşte zona dintre vagin şi anus?
    - Şniţel, că se bate cu ouă!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai stiu ce vroiam sa scriu initial caci citind aici mi-am adus aminte si eu de o cimilitura made in vacanta mare sau asa ceva de acum 15 ani: Ce-i mai mica si mai mica decat putza de furnica? Intrebarea nu ma sperie, este putza de bacterie" . ( haai, stiu ca e infantil dar imi permit ca azi e ziua mea :-)

      Ștergere
  2. Rezultă, paradoxal sau nu, că grăsanii (obezii, supraponderalii) îs nişte privilegiaţi ai sorţii căci cunosc foarte bine "teoria găurii vechi". Să mai spună careva că graşii nu-şi au farmecul lor. La grase e mai complicat căci nu ştiu ce să zic. Pa!

    RăspundețiȘtergere