Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Decolteul minstresei

Dupa ce a fost numita in functia de ministru de catre fostul sau sot, doamna Segolene Royal a luat primele masuri pentru a revigora ecologia, economia si moravurile Frantei.


Sursa foto

Prima masura este interzicerea decolteului la locul de munca. Inca de la inceput, doamna ministru a observat ca secretarul dansei se holba la alte decolteuri decat ale ei. Acest fapt e oarecum de inteles deoarece distinsa doamna se apropie mai mult de varsta intelepciunii decat de varsta la care luna martie era asociata cu inceputul  "ciocaniadei de primavara". Asadar doamnele, domnisoarele si tinerii gay ecologisti vor fi obligati sa poarte pulovere pe gat si cate doua sutiene pe dedesupt pentru a nu atrage privirile secretarului ministrei.
A doua masura este cea a interzicerii fumatului. Nu ar fi ceva nou, dar acum ecologistii nu mai au voie sa fumeze niciunde. Nici pe strada, nici in parc si nici macar in propria lor baie, in timp ce isi beau cafeaua de dimineata.
Alta masura care pune in evidenta personalitatea ecologica a doamnei Royal este cea prin care este precedata pe holurile institutiei de un aprod care ii striga numele, astfel incat toti angajatii sa aiba timp sa se ridice in picioare si sa se incline la trecerea domniei sale.
Referitor la masa de pranz, noua regula stabilita de noua ministra este urmatoarea: nimeni nu are voie sa mearga pe holuri, sa soarba din cafea, sa se miste pe scaun,  sa sughita sau sa respire pe nas in timp ce doamna isi mananca iahnia de fasole ecologica. Explicatia aceste masuri extreme ar putea fi urmatoarea: doamna Segolene Royal a ramas cu sechele de pe vremea cand era maritata cu actualul preseidnte al Frantei, domnul Francois Hollande. Daca domnul Hollande se comporta mitocaneste la masa, cu ragaiel si parturi zgomotoase, comportamentul actual al doamnei Segolene Royal este unul de inteles.
In fine, ultima masura se refera la sistemul de co-working în minister. Concret, niciun birou nu trebuie să fie ocupat de o singură persoană, în afară, bineînțeles, de biroul doamnei Royal.  
Dupa cum puteti observa, aceste masuri draconice nu se aplica si doamnei ministru, care are voie sa ragaie in timp ce mananca singura in biroul in care sta singura si este singura persoana din minister care are voie sa fumeze un joint ecologic in timp ce se scarpina in decolteul ministerial. 
Traiasca socialismul francez!
Vive la France!

7 comentarii:

  1. Dar ce riguros si-a organizat activitatea doamna ministru! Cu atentie la morala si la moravuri. Cred ca si la noi ar fi bune regulile acestea. Mereu copiem modele straine si poate astfel vor ajunge mai putine toape in Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne impune F.M.I - ul noul regulament.
      Dar de toape nu scapam...

      Ștergere
  2. gabriela, din pacate noi copiem doar modele proaste din strainatate

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am crezut ca se vrea un pamflet acest post....

    RăspundețiȘtergere