Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 16 martie 2014

Zece retete cu merisoare

Dupa ce a trecut febra retetelor cu goji, s-a descoperit ca merisoarele sunt noile fructe minune. Sunt scumpe si nu cresc decat in supermarket, asa ca daca doriti sa fiti la moda si trendi, musai sa va serviti musafirii cu merisoare. In continuare va dau zece retete simple cu preparate sanatoase din merisoare.

1.  Tocana cu merisoare.
Se ia o farfurie de tocana sleita de cartofi  din frigider, se presara niste merisoare peste ea si gata. Ati scapat de cancer (merisoarele sunt anticancerigene)


2.  Mic dejun cu merisoare
Se unge o felie de paine cu pateu si se presara peste ea merisoare. Reteta e simpla si e buna pentru impotenta. (merisoarele cresc impotenta)

3. Peste cu merisoare.
Se ia o conserva de peste, se pune intr-o farfurie si se asezoneaza cu ceapa. Se pune peste amestec o mana de merisoare si gata. Puteti respira sub apa! (merisoarele va fac sa va creasca inca un plaman)

4. Paste fidellinni cu merisoare.

Se fierb niste taitei si se presara cu merisoare. Bun pentru alopecie. (merisoarele va ajuta la cresterea parului in locurile intime)

5. Parizer tartar cu merisoare
Se cumpara un parizer de patru lei saizeci kilu' si se manamca cu mustar de merisoare. Bun pentru scaderea IQ-ului (merisoarele fac bine)

6.Oua umplute cu merisoare.
Faceti oua umplute cu ce vreti voi si puneti alaturi de ele in farfurie doua merisoare. Acest preparat vindeca SIDA! (Merisoarele sunt afrodisiace)

7. Ciorba de perisoare cu merisoare.
Ciorba de perisoare clasica are un gust mai bun daca se pun la final doua kile de merisoare asezonate cu iaurt cu hormoni. (merisoarele regleaza nivelul hormonal la pensionarele gravide)

8. Clatite cu merisoare si spanac 
Clatitele sunt din nou la moda, dar numai daca le faceti cu merisoare. Preparatul asta e bun contra mahmurelii. (se stie ca merisoarele sunt folosite inca din antichitate ca antiperspirant)

9. Limba cu masline si merisoare.
Desfaceti un borcan de masline, puneti una pe limba si apoi umpleti-va gura cu merisoare.  Asa o sa scapati de sciatica! (merisoarele sunt bune la bataturi)

10. Mere cu merisoare
Taiati in doua un mar, il umpleti cu niste salam crud-uscat si piept tiganesc. Puneti alaturi niste merisoare. Daca mancati asa ceva nu mai aveti nevoie de abonament la sala. (merisoarele fac bine la muschiul triceps)

Le urez celor sanatosi multa sanatate si pofta buna!

10 comentarii:

  1. 9. m-a ucis. m-am tavalit pe canapea, de ras!
    Sfinte esti dussss....

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) prostia omeneasca daca nu trece si prin stomac nu se digera... partea proasta e ca se mananca rezultatul si se reia de la capat procesul

    p.s. Goji e catina de gard, deci autohtona si de cand lumea pe plaiuri mioritice insa nevoia de leacuri exotice e si ea tot de cand lumea.
    Merisoarele astea sunt e drept, mai de pe alte plaiuri si nu-s aceleasi cu cele care se gasesc la noi pe munte produse de un arbust pitic cot la cot cu afinul.
    La canadieni merisorul creste si prin oras pe post de copac decorativ si nu se atinge nimeni de fructe, de-altfel nici zmeura nu se mananca sau fragii. Evident, multi dintre canadieni nici nu au tupeu sa faca asta ca ei nu cunosc un fruct decat daca are eticheta in magazin. In plus, astia mai civilizatii au trecut peste faza cu miraculoasa planta x si se indoapa cu suplimente alimentare pe care le cumperi ca pe... cartofi. La kilogram.

    RăspundețiȘtergere
  3. o, dar asa retete n-am mai vazut si n-am mai auzit pana acum::))!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu-mi zici ca gojile nu mai sunt sanatoase.
    Ce fac cu cele 3 kile de sanatate de acasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le vinzi si cumperi cu ele juma de kil de merisoare!

      Ștergere
    2. bun. Sper ca pana termin juma de kil de merisoare sa nu se strice si astea sa apara perisoare de apa.


      *merisoare + visinata= love

      Ștergere
  5. ai uitat ce era mai important: din merisoare se prepara Cosmopolitan si Cranberry Daiquiri ! baute in cantitate suficienta ajuta la/sa: te te vezi mult mai mfrumoasa,descoperi ca esti cantareata, dansatoare si one woman show, ai curaj sa-i spui colegului ca vrei sa-l futi, uiti de factura intretinere si sa te doara apul dimineata.

    RăspundețiȘtergere