Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 17 martie 2014

Tratamente pentru infertilitate

Stirile de azi sunt pline de vesti despre tratamente pentru infertilitate. Statul roman nu mai aloca bani pentru aceste tratamente in timp ce europenii baga bani pana si, ma scuzati, fundurile homosexualilor. Am incercat sa gasesc o explicatie la aceasta situatie cel putin ciudata.

Romanii nu au probleme cu infertilitatea. Va prezint cateva din metodele traditionale prin care romanii se asigura ca vor dainui pentru totdeauna pe aceste meleaguri:
Cea mai folosita metoda este palma. Cand pe femeie o doare in mod strategic capul, i se trag doua palmi si se rastoarna pe futelnita, pe marginea santului sau pe unde te apuca nevoia de urmasi. Peste noua luni vine postasul cu alocatia
A doua metoda este tuica. E folosita inca din vechime de cuplurile ce nu puteau avea mai mult de sapte copii. In general, tratamentul functioneaza daca barbatii beau minim juma de kil si femeile minim patru pahare.
O alta metoda ce da rezultate in majoritatea cazurilor este aceea a swing-ului.  Varianta mioritica a swing-ului este una speciala si se face fara ca sotul/sotia sa afle unul de altul. Mai pe romaneste Ion o arde pe vecina Ildiko fara sa stie ca Maria lui e calarita de vecinul Gyuri.


sursa foto

In Europa asa zis civilizata, tratamentele pentru infertilitate sunt facute in spitale sau clinici de specialitate. Statele europene platesc bani grei pentru a se asigura ca toate cuplurile pot avea macar un amarat de copil. Sumele de bani necesare tratamentelor contra infertilitatii secatuiesc bugetele tarilor respective fara a avea macar garantia ca metoda functioneaza. Astfel, pentru un tratament de infertilitate al unui cuplu de marocani din Franta, guvernul cheltuie cam sase mii de euro pe saptamana. Pentru a nu neglija minoritatile,  cuplurile de lezbience fac si ele tratamente  pentru infertilitate, desi ar iesi mai ieftin daca i-ar chema la ele acasa pentru o saptamana pe jucatorii Rapidului. Cuplurile de gay sunt si ele incluse in programul contra infertilitatii, desi pana acum aceste tratamente nu au dat nici un rezultat. Astia au incercat chiar si cu jucatorii Rapidului, dar fotbalistii au declarat ca prefera sa fac sex cu aurolacele de sub podul Grant decat cu englezii cu fete cabaline si moravuri pidosnice....

Aceste date fiind facute acum publice, sunt convins ca europenii  vor acorda imediat ciobanilor romani intrarea in spatiul Shengen pentru a ridica astfel presiunea asupra bugetelor lor atat de secatuite din cauza crizei.

4 comentarii:

  1. Deci pe tine numai asta te-a supărat? Vaca aia tristă de Lucreția Roșca nu te-a deranjat nici un pic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma, dupa ce am citit la tine, ma enerveaza si pe mine.
      Poate ca e si ea unul din copiii aia facuti la betie :))

      Ștergere
  2. nu pot sa cred ca aoi linkat swing! hmmm!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cuminte par? Probabil pentru ca nu sunt de acord cu injuraturile explicite pe blog :))

      Ștergere