Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 20 martie 2014

Independenta cartierului Militari. Hai la referendum!



Celebrul birt de langa Autogara Militari

Locuitorii din Crimeea au decis zilele trecute ca vor sa fie independenti de Ucraina si dependenti de Rusia. Pentru a face asa ceva au avut nevoie doar de un referendum. Zilele astea, cetateniii din Venetia se duc si ei la un referendum care va stabili ca ei nu sunt deloc italieni si ca vorbesc limba venetiana, deci vor putea sa se separe de Italia.
Daca e asa o moda cu referendumurile democratice, eu propun separarea cartierului Militari de restul Bucurestiului. Oricum, primarul de Militari(Rares Manescu) a decedat imediat dupa alegeri, sau cel putin asa lasa impresia, pentru ca nimeni de la mine din bloc nu mai stie nimic de el.  In alta ordine de idei, se poate dovedi usor ca noi suntem diferiti.  Injuraturile noastre sunt mult mai colorate decat ale academicienilor din Cotroceni. Blocurile noastre neanvelopate sunt diferite de cele din Colentina, chiar si paduchii lati ai curvelor din Militari sunt mult mai lati decat ai curvelor din Drumul Taberei.
Asadar, haideti oameni buni la referendum. Haideti sa facem in asa fel incat pe blocurile din Militari sa fluture propriul nostru drapel  pe care vor figura doi maidanezi incarligati peste trei conserve goale.
Avantajele independentei vor fi mari si imediate. Dupa ce ne vom separa de restul fraierilor din Bucuresti, vom putea declara razboi Statelor Unite si ne vom preda pe loc. Asfel vom deveni al 51 stat american si vom avea o baza militara la Piata Gorjului, plina cu trupe americane formate din mulatri dotati cu tot ce trebuie. Le vom vinde acestora branza bio de Sibiu cumparata din Metro, ii vom invata cum e treaba cu alba-neagra si ii vom duce sa manance bine la shaormeria de la Valea Lunga.

La vot poate participa oricine locuieste  in Militari, a locuit in Militari, are prieteni in Militari , a trecut cu taxiul prin Militari sau care a auzit macar de acest minunat cartier...

8 comentarii:

  1. Auzi, cred că trebuie să iei în considerare o colaborare cu Times New Roman, asta dacă n-ai făcut-o deja!
    Bengă ideea cu separea Militariului!

    RăspundețiȘtergere
  2. ba de la mine ai un vot, dar e sigura treaba cu mulatri????

    RăspundețiȘtergere
  3. gata vine si eu la referendum, aaa ...da nu stau in Militari...e poate?:))

    RăspundețiȘtergere