Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 10 martie 2014

Femeia....la locul ei!

- Domnule, sunt obosita. Va rog sa ma lasati sa stau si eu pe scaun.
- Ce vrei, fa? Eu te-am obosit?
- Sunt insarcinata si ma dor picioarele.
- Si ce? Eu te-am imbortosat? Stai si tu in alta parte. Eu vin de la munca si mai sunt si beat. Daca ma ridic acum de pe scaun crezi ca o sa pot sta in picioare?
- Rusine sa-ti fie, betivanule! zice o alta femeie din autobuz. Doamna, haideti si stati in locul meu.
- Tie ce-ti trebuie, fa? Am baut banii tai? Vezi ca poate iti carpesc vreo doua palmi de-ti mut gura aia mare de la loc. Sa vezi atunci cum mai vorbesti neintrebata!
Doi elevi au inceput sa chicoteasca. Betivanul le face cu ochiul.
-Aveti grija, bai copii. Femeia e ca si cainele. Daca il lasi o data in casa, nu il mai poti scoate noaptea in frig. Femeia trebuie tinuta la locul ei, zice betivul si le face iar cu ochiul celor tineri.
- Si care e locul ei? intreaba un alt tanar, care inchisese mailul de pe telefon si acum era atent la discutie.
- Cum care e locul ei? Femeia are locul ei! Trebuie sa fie respectuoasa si sa nu umble brambura prin oras!
- E rau daca lucreaza?
- Foarte rau!
- De ce e rau pentru o femeie sa lucreze?
- Tinere! Femeia e proasta. Asa a facut-o Dumnezeu! De ce crezi tu ca spune popa la biserica ca barbatul trebuie sa fie cap femeii? Inca de cand s-a facut lumea se stia ca femeia trebuie sa asculte de barbat si sa stea la locul ei!
- Acum traim alte vremuri. Femeile au si ele drepturi. Femeia e egala cu barbatul...
- Atunci sa stea dracului in picioare si sa taca din gura. ...

sursa foto

4 comentarii:

  1. citat sin mine ca mi-e lene sa scriu din nou toata povestea :( http://iluziablog.blogspot.ro/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00-08:00&max-results=27)
    Si da-i si baga material de refeminizare pe modelul „ suntem egali dar nu ne futem fara flori, lumanari si vizita la mata!”. Ca de, cand nu mai esti singura Zoe barbata din blogosfera si nu mai poti sa razi de cate o inima sensibila care plange scriptic pe unde poate, e mai greu sa te afirmi. Ca lumea barbatilor e grea si e mai greu de razbatut acolo cu pula sculata decat cu o pizda frumos epilata. Ca e mai bine sa fii o blonda ferita in trafic decat sa te scuipe barbateste vreun meltean. Si au mai vazut ca e mai usor de suportat „pisi daca iti dau eu 100 de pupici mici si dulci pot sa plec la o bere cu baietii” decat „ treci repede sa-mi faci o muie ca la 8.30 incepe meciul si nu vreau sa fiu stresat” , cum asa gandeste un barbat in mod normal si daca s-ar adresa unui alt barbat i-ar spune intocmai. Cam asa a inceput sfarsitul cruciadei pentru egalitatea intre sexe, chiar daca se mai zbarleste una sau alta pe la cate un post tendinta e de revenire la trandafiri si bon jovi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci știamată Iluzia, hâc....aveti întreaga mea erecție, prdon atentie. Asta pentru intelepciunea de care dai dovadă, făi domnă!
      :))

      Ștergere
    2. normal, ca sunt batrana si stiu bine, vâna ******* din *** vine! :-)

      Ștergere
    3. intelepciunea populara. nu degeaba suntem primii pe luna

      Ștergere