Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 20 februarie 2014

Tort de ciocolata

Daca vreti asa ceva mergeti la cofetarie sau daca vreti sa vi-l faceti voi, aveti aici reteta.

Acum vorbim despre politica. Eu cu cine votez? Dar tu? La intrebarea asta, toata lumea raspunde sictirita ca nu stie sau ca nu voteaza pentru ca nu are cu cine. Societatea romaneasca e satula de cei trei boschetari ( Prostos, Somnos si Coniachis)  Ei se cearta la tembeliziuni, dar isi angajeaza unii altora rudele pe la societati de stat. Ei de balacaresc in public, iar in privat se pupa in bot si se lauda cat de tare i-au prostit pe romani.

PSD-ul e atat de corupt si de anchilozat in meandrele concretului incat nu mai e credibil pentru nimeni. E un partid nereformat si de nereformat.
Partiduletele lui Basescu nu incanta populatia. Presedintele este si va fi mereu chiorul ala care le-a luat pensiile romanilor si i-a umflat buzele lui ebola cu banii poporului. Basescu este constant doar in doua privinte: dispretul marlanesc fata de popor si dragostea fata de Nuti. Niciun om politic normal nu sta pe langa dilimache pentru ca asta e ciuma pentru toti. In momentul in care esti catalogat drept basist esti automat un om rau care vinde aurul romanilor si scopul tau in viata este sa tai salariile populatiei.
 Mai ramane PNL-ul. Cu Antonescu in frunte, PNL-ul mai are putin si dispare de pe scena politica. Acum, cand spui PNL, te gandesti la Somnorila si la aerul lui tafnos de profesor de gimnastica ce doarme in vestiar.
Si totusi, pentru liberali exista sperante si solutii.


poza originala luata de aici

In primul rand trebuie sa se retraga rapid de la guvernare. Ponta o sa-si rupa gatul pentru ca nu e un om politic de mare calibru. Apoi, liberalii trebuie sa scape de Antonescu. Urmatorul pas logic este sa il aleaga pe Johannis in fruntea PNL-ului. Noul sef al liberalilor va putea sa anunte ca viitorul ministru al sanatatii ar putea fi doctorul Arafat si apoi nu trebuie decat sa stea la Sibiu si sa taca. Urmatoarele alegeri vor fi castigate de PNL cu majoritate covarsitoare.
In acest scenariu intervine insa o problema. Presedintele este constient ca o alegere a lui Johannis in fruntea PNL-ului va duce in derizoriu toata nerozia lui cu Partidul Poporului si cu Nuti Udrea,  asa ca va face orice pentru a impiedica cristalizarea dreptei in jurul primarului din Sibiu. Asta e de fapt criza politica actuala. Presedintele, PSD-ul  si toata clica politica sar de gatul lui Johannis. Nu de alta, dar neamtul asta chiar ar putea sa faca si ceva treaba.
Voi ati vota cu un partid condus de Johhanis cu Arafat ministru?

p.s. Stiu ca titlul nu are legatura cu mancarea, dar am observat ca pe net au succes torturile si pozele cu pisici. Ei bine, eu nu am pisica!

15 comentarii:

  1. Eu chiar nu fac politică, aşa că mai mari şanse am să primesc o felie din tortul Găbiţei, şi tu ştii asta. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita nu da tort decat la apolitici?
      Inseamna ca am incurcat-o :))

      Ștergere
    2. Poate ai noroc după alegeri, că deja atunci se uită animozităţile. :)) A scris şi ea un blog frumos ieri, dar nu pe pagina culinară, ci pe cealaltă. Vezi, dacă e să comentezi acolo, ai două felii asigurate, mai ales că am să te susţin şi eu. :))

      Ștergere
    3. daca e cu felii de tort ma nag si eu :))

      Ștergere
  2. Am văzut că te-ai băgat şi fără tort. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau tort ca astia se bat pe cascaval...tortul e al nostru...deci, sa-l impartim, fara sa ne certam precum POLITIHIENELE din Romania:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tortul vine in functie de raspuns :))
      Tu ai vota un partid condus de Johannis cu Arafat ministru?

      Ștergere
  4. Habar nu am,,,toti sunt o apa si-un pamant, nu vad unul mai stralucit...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei trei boschetari, ha ha ha! Esti porcos rau sfinte!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare de ce nu-mi vad comentariul?Ori am uitat si n-am comentat aici ori imi trebuie ochelari :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma speriasem zilele trecute ca nu poti comenta, dar uite ca se poate:)

      Ștergere
    2. Pai ...se poate dar am mai lasat un comentariu aici.Ori n-am facut ceva bine ori e in spam.

      Ștergere