Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 12 februarie 2014

S-a stricat sania

Sportivii romani ai fost descalificati la olimpiada pentru ca li s-a stricat sania.
Un medic a operat din greseala piciorul sanatos al unui copil.
O firma de apartament a incasat, pentru dezapezirea unor strazi, niste milioane de euro. Strazile respective inca sunt acoperite de zapada, dar nu e vina firmei ca natura e vitrega cu biata tarisoara.
Mircea Badea are probleme cu justitia independenta pentru ca a zis de baselu si turcelu
Stirile sunt reale si simptomatice pentru Romania anului 2014.

In rest, totul e asa cum stim. Ponta se face ca e suparat pe Base, Antonescu doarme pe el, si Marele Uscator de Pahare se cearta cu FMI-ul, cu Isarescu, cu ONU si cu Al Quaeda.
Dilimache are probleme si cu partidul facut cadou lui Nutzi. Se pare ca Partidul Prezidential nu prea gaseste cotizanti. Urmariti in videoclipul urmator de ce nu se inghesuie lumea sa intre in partid


4 comentarii:

  1. Nu au fost descalificați pentru că li s-a stricat sania, ci pentru că nu au avut sanie de rezervă. organizatorii le-au oferit una, s-au dat de probă de trei ori cu ea și apoi au refuzat-o, pentru că nu se puteau obișnui cu ea. În rest, ritualul e mortal, dar inițial este destinat alungării durerilor de cap ! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sania de rezerva era tot a lor, una mai uzata folosita la antrenamente. Au fost descalificati pentru ca s-au rasturnat si a doua oara in acelasi loc facand o aceeasi greseala si astfel au fost considerati ca avand risc major de accidentare. Nimeni nu vrea morti si accidentati la olimpiada, mai ales cand de la antrenamentele oficiale sunt semne... Asta fiind, astea sunt regulile.

      Domn'le Sfant, nu mai pune stiri nasoale si apoi filmuletul ala ca la final ramane doar rasul :D
      Rasu-plansu.

      Ștergere
    2. @Zina
      Intrarea in partid este o mare durere de cap:D

      Ștergere
    3. @Claudia
      Rasu- plansu e solutia :))

      Ștergere