Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 2 februarie 2014

Cum voi deveni lesbian


sursa foto
 
Oamenii de stinta francezi au decis ca genul nu exista. Tu esti cel care ti-l alegi. Dupa oamenii de stinta au venit oamenii politici care au hotarat ca nu exista nici o deosebire intre barbati si femei. Egalite, fraternite...
Deoarece guvernul Romaniei ne spune ca si noi suntem europeni si deci avem drepturi, eu decid sa-mi schimb sexul. Nu va ganditi la prostii, nu vreau sa-l schimb cu al lui Cabral. Pur si simplu vreau sa ma declar femeie. Deoarece inca imi plac femeile voi deveni automat lesbiana, sau lesbian daca doriti. Adica voi deveni minoritate protejata de lege si ii voi putea invata pe baietei sa se declare direct lesbieni. Ii voi mai invata si ca exista doua tipuri de lesbiene: lesbiencele femele, adica alea care apar pe unele site-uri unde nu voie copiii si lesbienii.
Lesbienii sunt acele lesbiene care pot ridica un sac de cartofi cu o singura mana, pot conduce masinile fara sa faca multe accidente, pot face pipi in picioare si nu trebuie sa se machieze ca sa arate bine. Datorita acestor insusiri speciale oferite de Tovarasa Evolutie,  lesbienii trebuie sa le ofere sexului egal (dar nascator de copii) locul in autobuz, sa le dechida usa ca sa treaca ele primele si uneori trebuie sa le plateasca acestora factura la manichiura.
Rezultatele uniunii dintre un lesbian si o lesbiana vor fi niste copii care, daca au ciorapei albastri vor deveni lesbieni si daca au ciorapei rosii vor deveni mandre lesbiene.
Asa se va implini si prorocirea celor de la Parazitii care au descoperit cu multa vreme in urma ca "suntem o tara de lesbiene"

9 comentarii:

  1. ha, ha, hai ca ti-am predat stafeta :)))
    intr-un timp ma gandeam ca daca as fi fost lesbiana, as fi putut fi barbatul lui freddy mercury :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lesbieni din toate tarie, uniti-va!

    RăspundețiȘtergere
  3. reu mi-as schimba sexul cu al lui Cabral si as fi si mai minoritara si protejata de lege ca o alba sexy cu p**a de negru bantu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit la cabral pe blog ca de fapt nu-i chiar asa...
      El se lauda ca mic si impotent:))

      Ștergere