Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 20 ianuarie 2014

Uniti...salvam...

...hotelierii din Poiana Brasov. Datorita lipsei zapezii de pe partie patronii din industria jecmanirii turistilor se plang ca din "recolta" de iarna asta nu isi pot schimba Mercedesul alb cu unul roz si ca neveste lor sunt obligate sa poarte aceleasi blanuri ca si saptamana trecuta. Patronatul a facut o cerere la guvern ca sa primeasca compemsatii si ajutoare, ca si ei e sinistrati.
Instructorii de schi din statiunea Predeal sunt gata sa intre in greva deoarece, dupa spusele lor, nu au mai bulanit nici o femeie de cateva zile si asta le afecteaza grav sanatatea. Cei care inchiriaza schiuri la pretul cu care iti poti cumpara un frigider spun ca nu e bine ce se intampla.
Oameni buni, trebuie sa facem ceva! Unii dintre hotelieri au ajuns sa mamance mancare gatita in propriile bucatarii,  chiar cu riscul sa faca toxinfectie alimentara, sa se imbolnaveasca de clamidia sau de refluxuri vaginale.
Ce face guvernul in sprijinul acestor neplatitori de taxe? Cum se implica presedintia in ajutorul bietilor hotelieri? Pana cand sa mai sufere aceasta industrie vitregita? Ce au cu ei fetele goale care prezinta rubrica meteo? .....

sursa foto

6 comentarii:

  1. Adevarul este ca, dincolo de frumusetea pamfletului, evaziunea fiscala pe turism e enorma...

    RăspundețiȘtergere
  2. ...parca numai pe turism..dar cum interesele sunt mari...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am prieten patron de pensiune acolo. Sincer ii plang de mila. In lipsa turistilor a inceput sa-si invite prietenii sa stea gratis acolo la gratare si bauturica fina.
    Da duamnee criza!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cu "cu riscul sa faca toxinfectie alimentara" este super tare. Sa stam linistiti ca isi revin ei ... nu o sa indure ei, hotelierii, prea mult "foamea" ...

    RăspundețiȘtergere