Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 17 ianuarie 2014

Sfaturi pentru colonisti.

Daca vrei sa distrugi o tara, incepe cu invatamantul.
Asa nu vei mai avea nici instalatori buni, nici avocati buni si nici medici de calitate. Tara asta va deveni o colonie ideala. Peste cativa ani vei veni cu specialisti pregatiti in scolile tale bune si o sa-i inveti pe bastinasi cum sa cultive sfecla pentru consumul propriu, cum sa ia pastile scumpe produse de laboarele tale specializate si cum sa ii voteze pe cei care iti servesc tie interesele.

Cand vad tot felul de idioti care ataca pe toate canalele profesorii imi vine sa strig:
- Bai cretinilor, voi nu ati fost elevi? Voi nu votati? Ce are de facut un profesor prins in mecanismul coruptiei patronat tot de voi? El nu trebuie sa supravietuiasca? Ma uit la televizor, citesc bloguri si ziare si vad tot felul de oameni cu zece clase facute la seral cum se plang de invatamant. Pai bine,  mai oameni buni, nu voi ati votat pe ministrul invatamantului? Nu voi il sustineti pe Ponta? Cine l-a adus pe Basecu la putere? Nu voi? Profesorii sunt de vina ca se scumpeste cartela de metrou?
Vad mereu plangeri ca...bietii copilasi...sarmanii elevi asupriti de tiranii fara inima de la catedra. Loazele alea care au telefoane mobile de zeci de milioane si care scuipa seminte in capul profesorilor sunt nevinovate? Copiii care vin la scoala doar pentru a putea bea parintii alocatia sunt copii de de profesori?

Voi, cei care va uitati la Acces Direct sau la futelnita lui Maruta, nu aveti dreptul sa criticati dascalii. Educatia incepe acasa. Voi cei care completati integrame in metrou si stati pe feisbuc la munca nu aveti dreptul sa comentati notele acordate de profesori.
Am ajuns in faza in care trebuie sa ne aducem aminte ca educatia incepe cu noi. Noi, cei maturi, trebuie sa le spunem copiilor ca scoala inseamna respect.Noi, cei cu drept de vot, trebuie sa le spunem politicienilor ca nu sunt de capul lor si ca scoala e cea mai inportanta ramura a societatii.
Daca nu ne oprim cu atacurile asupra invatamantului vom ajunge sa cultivam sfecla pentru uzul propriu, sa luam medicamente scumpe facute in tarile unde profesorii nu sunt atacati zilnic si sa ii votam in continuare pe cei pusi sa ne transforme copiii intr-o alta generatie de idioti.

sursa foto


13 comentarii:

  1. Iti aduci aminte de : " scoala romaneasca scoate tampiti" ...ei de acolo a inceput manipularea, iar procurorii si autobuzele au fost bomboana pe coliva, ca sa ma exprim asa, mai neacademic...

    RăspundețiȘtergere
  2. "Daca vrei sa distrugi o tara, incepe cu invatamantul." perfect adevarat si din pacate merge la noi!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste X si Y care stau sa treaca viata pe langa ei fara sa faca absolut nimic, se trezesc sa strice un huuuooo ......( profesorii, medicii ...etc)! si incepe sa treaca viata pe langa ei cu mititei, bere, Ioana Tufaru , Bianca Dragusanu, Maruta, Andra...

    RăspundețiȘtergere
  4. ceva nu-i sanatos... si nici nu va fi, din pacate:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Este aceais faza cu mineriadele. Instigarea unui segment majoritar al populatie impotriva alteia. Rand pe rand au fost studentii, asistentele, CFR-istii, cadrele militare, medicii, pensionarii. Azi sunt vizati profesorii.
    Nimic nou sub soare.
    DIVIDE ET IMPERA

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Pai deschidem nomenclatorul de meseriii si punem degetul la intamplare pe una.
      As propune agentii imobiliari, acesti adevărați bampiri care sug sudoarea boborului!

      Ștergere
    2. agentii imobiliari nici macar nu e oameni :))

      Ștergere