Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 6 ianuarie 2014

Puscarie trei capace...unde toti borfasii zace

Adrian Nastase a mers iar la puscarie. Gurile rele spun ca s-a intors acolo din cauza iubitului pe care l-a lasat singur in celula, dar aia sunt oameni rai.
Acum Romania e impartita in trei tabere.
Din prima face parte Adrian Nastase si familia. Astia spun ca  vorba de o razbunare politica, ca Basescu, ca Ponta, ca invidiosii, ca Ieuropa e cruda...
Din a doua tabara fac parte Martorii lui Basescu. Astia jubileaza. Ca justitia din Romania si-a facut datoria, ca Monica Macovei s-a lasat de baut, ca Basescu ar trebui sa mai taie iar juma de salarii la nesimtitii aia de bugetari, ca Ieuropa e virgina....

sursa foto


Din a treia tabara fac parte 99.99% din romani. Astia nu l-au uitat pe Arogantu' care radea si ii invita pe ziaristi si procurori sa-i numere ouale. Astia nu au uitat nici gluma aia cu Congo. 
"Bine i-a facut, da-l in pastele ma-sii! Da' Basescu? Pe el cand il baga, maica? Si pe Ebola? De unde a avut aia bani sa-si umfle buzele cat verzele? Din furat, maica! Din furat! Pe aia cand il baga? Si pe Videanu ala cu bordurile? Si pe Verestoy? Si pe ....? Mai da-i dracului, maica. La puscarie cu ei! Acolo e locul la talhari!"

Restul romanilor se uita la tv, se intreaba de ce nu le confisca averile talharilor si bea cola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu