Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 9 ianuarie 2014

Profesorii sunt de vina

Acum sunt la moda scandalurile cu profesori. Dupa tanti aia care le explica la tarani ca in centru si curvele sunt mai scumpe decat pe centura, s-a gasit un alt parinte care a dat spaga cincizeci de lei ca sa-i motiveze dirigintele absentele copilului. Urmeaza cel al parintelui care face scandal pentru ca bunaciunea aia de religie nu vrea sa iasa la o cafea cu el si apoi scandalul urias al profesorului care le-a furat la bietii copii jumatate din pauza mare.
Aceste scandaluri au ca vinovati doar profesorii. Cum dracu au putut sa treaca parintii aia clasa si sa ajunga sa faca la randul lor copii? De ce tampitii de profesori nu ii lasa repetenti pe cei care nu stiu tabla inmultirii in clasa a douaspea? Pai nu sunt ei idioti? De ce nu aplica legea, programa scolara sau ce au ei acolo?
Cum naiba sa nu rada si gunoierii din Baicoi de cat sunt de prosti dascalii? Dupa ce sunt platiti mai rau decat liftiera de la primarie si sunt jigniti zilnic de loaze cu bani care au ca model in viata pe femeia din plastic, acum profesorii vor intra si la puscarie.
Sarmanilor dascali eu le transmit un calduros:
Bine va face, bai masochistilor! La parnaie cu voi, bai!

13 comentarii:

  1. Bine ca au loazele tefoane performante pe care le tin deschise la ore!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine e de vina ca le da voie cu ele? nu profesorii ?
      huooo profii!

      Ștergere
  2. Mă io nu-ș ce să zic. Când o aud pe matracuca ceea de madamă cum îi țărănește ca la ușa cortului pe părinții ăia veniți cu traista plină la cerșit de educație, parcă parcă aș cere obligativitatea purtării celularului la școală.
    Nu zic, or avea salarii slabe, tu știi mai bine, io habar n-am, dar și când aud un profesor găinățându-se cu înjuraturi în fața unor copii, îmi trece de dorul școlii.
    Vorba ceea, nu există copil incapabil să primească educație ci doar profesor incapabil să i-o ofere.
    Parol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oricum am da-o, tot profesorii sunt de vina!
      lasand gluma la o parte, vorba de mai sus e adevarata.
      daca ei nu fac educatie, cine sa o faca?

      Ștergere
    2. Păi tocmai. Și crede-mă că simt toată tristețea când spun asta.

      Ștergere
    3. Au băgat-o afară pe matracucă, plozii pot rula liniștiți un joint din banii salvați de la Moș! :P

      Ștergere
  3. De sapte ani de cand am devenit activa si virtual. nu numai in real, am dezbatut problema profesorilor in fel si chip, pe diferite site-uri. Nu ai nici o obligatie sa stii ce am scris si modul cum mi-am argumentat opiniile, dar nici nu am chef sa reiau toata aceasta judecata pe care am emis-o, mai intai ca un copil chinuit de profesori ce am fost si apoi ca mama de copii chinuiti de profesori. Iti voi spune doar concluzia la care am ajuns.
    Profesorii au fost doar niste unelte. Si le-a placut sa fie unelte.
    Spuneam candva ca daca as fi aleasa ca la randul meu sa aleg cine urca pe arca si cine nu, dupa o lunga periere a sistemului bugetar, cei ce au ramas pe afara, au fost fiscul si invatamantul. Asta e :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum, ai urcat in arcă toate administratoarele de bloc?! :)) Inclusiv pe mătușa mea ipohondra ?! :P

      Ștergere
    2. Si eu am fost un copil chinuit de profesori si stiu cum merge treaba.
      Apropo, am niste intrebari pentru dascali:
      Am auzit ca Iar vreti sa puneti de-o greva in vacanta. Aveti prea multi bani? Va respecta femeia de serviciu prea mult?

      Ștergere
    3. Eh, sunteti prietenii mei si va iubesc asa cum sunteti :). Iata criteriul de selectie. Har Domnului ca nu oricine este ales sa aleaga :p

      Ștergere
  4. Da, da, ar trebui țintuiți la stâlpul infamiei că ne-au pus condeiul în mână și ne-au băgat tabla înmulțirii în cap, că ne-au făcut cunoștință cu Eminescu și Caragiale, cu Voltaire și Shakespeare, ne-au dus la teatru și la muzee și în excursii, jegoșii naibii. Huooo !

    RăspundețiȘtergere
  5. Stati linistiti la locurile voastre, tovarasi!
    Tovarasa invatatoare data afara din infectul sistem de intamant de stat are doua scoli particulare proprii si private si mai ales personale. Cu aceasta ocazie va spun ca aia care invata de mici cum se da spaga la scoala vor fi conducatorii nepotilor nostri.
    Copilul mamicii care si-a bagat camera ascunsa in fund va fi persecutat pe vecie de catre profesori, de colegi si mai ales de fetele destepte. Acest copil, victima a parintilor, va sfarsi singur, cu un motan chior pe un genunchi si cu un pleiboi pe celalat.

    Educatia merge inainte!

    RăspundețiȘtergere