Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 31 ianuarie 2014

Partidul Poponar si placerile clasei politice.

Decebal Traian Remes, Ioan Avram Muresan, Dan Ilie Morega, Cosmin Popescu, Virgil Pop, Victor Babiuc, Gigi Becali,  Catalin Voicu, Dan Pasat, Nicolae Vasilescu, Andrei Placinta, Antonie Solomon, Ovidiu Hada, Nicolae Mischie, Adrian Nastase, Dan Ilie Morega, Mihail Boldea, Tudor Chiuaru, Monica Iaob Ridzi, Serban Mihailescu ......

    



Clasa politica romaneasca ar trebui sa primeasca spor de puscarie la salariu, la fel cum primesc spor de munca grea cei care lucreaza in otelarii. Pericolul de a face puscarie este imens pentru cei alesi si pentru cei apropiati lor. Dupa cum merg lucrurile acum,  ar fi mai bine sa se mute Parlametul la Jilava si sa-ti tina sedintele in fiecare dimineata in sala de la dusuri. Asa vom scapa si noi de niste cheltuieli si vor avea si ei cate o bucurie...mai ales cei care se apleca dupa sapun. Televiziunile vor transmite in direct si in reluare bataile cu perne dintre Putere si Opozitie, certurile pe motive politice vor putea fi rezolvate civilizat cu sisurile facute din periute de dinti si noi vom putea respira in voie. In puscarie se vor tine alegeri pentru functia de presedinte de palier, director de celula si subsecretar la sala de mese. Copiii lor vor sta pe la portile puscariei si asa vom avea mai putine batrane calcate cu Lamborghiniul pe trecerile de pietoni. Parnaiasii cu aroma politica isi vor face partide cu nume pompoase : Partidul Placerilor Din Dos,  Partidul Poponar, Frontul Salvarii de la Dusuri, etc.

Inceputul a fost facut, acum e momentul sa devenim religiosi si sa ne rugam:
Aduna-i Doamne!

3 comentarii:

  1. Frontul Salvarii de la Dusuri este cel mai tare! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi să-i ţi ţină acolo, la loc cu răcoare. Facem un efort şi le trimitem şi verdeaţă. Un pătrunjel, un mărar, nişte urzici, nişte lucernă, să aibă ce să rumege.
    Belle d”Imagination

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca multi am fi de acord sa platim un leu in plus la impozite doar ca sa-i tina acolo :))

      Ștergere