Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ce ne-am face fara protv?

Stirile protv au cele mai tari dezastre. Oamenii stiu meserie.
Reteta succesului este urmatoarea:  iei o proasta si o plantezi in drum. Daca e inundatie, o bagi in balta si o filmezi in timp ce o stropesc masinile. Daca e canicula, o alergi pana transpira si o pui sa zici stirea dezastru cu voce gafaita. Daca e cod albastru-maroniu de ninsoare, proasta e bagata pana in gat intr-un troian si e tinuta in frig pana ce moaca ei capata o culoare vinetiu-autentica.
Intotdeauna cei de la protv salveaza ei insisi pe cineva. Nu conteaza daca e vorba despre o batrana suita pe cotetul gainilor de frica apelor sau de un biet catel zgribulit ce tremura la usa unui magazin de lux.. Ei sunt eroi! Foarte curios este ca ei salveaza intotdeauna in zona Pipera, Baneasa sau Snagov, ca alea e zone de fitze.  Pe cei din Drumul Taberei, Balta Alba sau Berceni poate sa-i ia dracu linistit, pentru ca nu vor aparea  niciodata la protv.
Cuvintele folosite te fac sa te bagi sub pat de frica si de acolo sa  urmaresti cu un singur ochi teribila stire. "CATASTROFA, OAMENI STRIVITI DE VREMURI, FURIE UCIGATOARE,  CASE SPULBERATE......DEZASTRU!!!."
Cand e vreun cod portocaliu de ceva, cei de la protv nu uita sa te anunte sa iti mananci semintele de goji inainte sa iesi din casa. Doar nu o sa mori bolnav, nu? La final urmeaza stiri despre chilotii verisoarei unui fotbalist si apoi meteo cu Neti Sandu.
Dupa jurnal vin trei ore de publicitate intrerupte cand si cand de patruzeci de minute de filme cu femei rasturnate si masini dezbracate.


12 comentarii:

  1. Cum-necum am scăpat de blestemul televiziunilor de știri ...

    RăspundețiȘtergere
  2. iti aduci aminte de reportajele de la inceputul lunii ...cu seceta. cu rapita si graul compromis....dezastru frate...ala ave o sola pusa in afara perioadei optime de insamantare ( si asta o stiu de la un ing. agronom cu vechime)...cata minciuna...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am ales demult Eurosport, Discovery...

    RăspundețiȘtergere
  4. si cat de frumos mai mint!!!:)) ca noi sa credem 100 la suta, ei cred ca suntem 100 la suta dusi cu ...pluta

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiri, TV?
    Cand e ceva destul de important...apare si pe facebook :))

    Si nu, nu glumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bun si facebook-ul, dar nu poti sa razi acolo de cretinii pe care ii vezi la tv :))

      Ștergere