Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 16 ianuarie 2014

bet 365

Stie cineva de ce isi fac unii reclama la pariuri online? Nu cred ca e cineva atat de idiot incat sa joace poker pe internet! In cazul asta de ce au astia de la bet 365 atata agresivitate? Nu mai poate omul sa se uite linistit pe un site ilegal de filme, ca hop reclama de la bet 365. Cum intra omul pe torente sa ia un film nou aparut, cum i se deschid vreo zece ferestre cu bet 365. Am auzit de la altii ca si pe site-urile alea rusinoase tot de astia dai. Ma rog, sunt banii lor, publicitatea lor, dar de ce nu se mai inchid ferestrele de la ei? De fiecare data cand  incerc sa le inchid,  trebuie sa astept cate zece minute, sa gadil calculatorul la sursa, sa suflu de praf carcasa si sa fac trei cruci peste procesor si tot nu vor sa se inchida. Daca le inchizi fortat iti inchid astia tot calculatorul. Cand il repornesti te trezesti iar cu zece ferestre de la bet 365. Cum fac sa scap de ei?
Mai nou, cand am incercat sa vad un serial fain online am dat peste alta magarie. Mi s-a deschis o fereastra publicitara cu un cantacios de manele. Si haulea asta de zici ca tocmai ii murise piranda si cei paispe puradei. Pana nu a terminat de jelit nu am putut inchide fereastra publicitara.
Colegii mei de la o agentie imobiliara mai slabut cotata au hotarat sa intre si ei in zona  publicitatii agresiv-imbecile:   "Vindem garsoniere la numai douazeci de kilometri de centru cu preturi incepand de la 45000 euro".   Vindeti fratilor, ca mama prostilor e mereu gravida, dar cu mine ce aveti?
Pe aceasta cale vreau sa sesisez organele competente si incompetente ca nu mai pot.
Va rog sa luati masuri impotriva acestor incalcari flagrante are drepurilor oamenilor cinstiti de a descarca filme piratate! 

sursa foto

10 comentarii:

  1. O sa te minunezi daca ai sti cati joaca poker online sau pariaza online prin intermediul celor de la bet365. Eu, din pacate, sunt unul dintre ei. Tot am vazut atatea bonusuri si chestii am donat si eu 100 Ron ca sa primesc inca 100....dar rezultatul a fost dezamagitor :))

    Nu prea ai cum sa scapi de reclamele astea, decat daca intri pe site-uri care nu ofera astfel de popup-uri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știu ce browser folosești (adică Internet Explorer, Firefox, Opera, G. Chrome etc.), dară cată un add on pentru Adblock compatibil cu browseru'. Îl instalezi, închizi și redeschizi browserul și gata. Treabă de câteva minute. Pe mine nu mă invadează nicio reclamă, pe niciun sait (nici măcar pe alea rușinoase :) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu merg pe mozila, dar degeaba imi zici tu de chestii din astea cu addblock si alte alea....ca nu ma pricep deloc :))

      Ștergere
    2. mergi la link-ul ăsta și dă click pe butonul ăla verde care spune „+add to firefox”: https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/adblock-plus/
      vezi că s-ar putea să-ți spună să închizi și să redeschizi mozilla apoi.

      Ștergere
    3. merci mult.
      ai grija cu vizele pe tailandejii aia, ca inchisoareaa pentru femei nu e deloc cuser :))

      Ștergere
  3. Ai fost contaminat cu malware tip exploit, ia baga o scanare cu un AV destept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am antivirus de la Kaspersky. Daca nici asta nu e bun, ce naiba sa mai fac?

      Ștergere
  4. Pai tu vrei sa te uiti la filme fara sa platesti in schimb te deranjeaza reclamele ? Crezi ca site-urile respective iti ofera tie filme moca din cauza ca nu mai pot de dragul tau ? Vor sa faca bani si reclamele sunt principala sursa. De cate ori cineva da click pe reclama, site-ul respectiv face niste banuti. Nu-ti place ? Cumpara-ti filmul, serialul, jocul etc si ai scapat de problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica, sa dau banii pe filme? Cine mai da bani pe filme in ziua de azi? Neeee, doar nu sunt bolnav cu capul.
      Din fericire exista destui oameni cumsecade care pun filme gratis pe net.
      Am gasit recent vreo doua site-uri unde am scapat chiar si de bet365!

      Ștergere