Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 8 ianuarie 2014

Aromoterapie intensiva

Este una din cele mai vechi forme de terapie din lume. Chinezii, egiptenii si alte popoare migratoare o foloseau mereu atunci cand erau raciti. Va prezint in continuare cateva secrete bine pastrate ale aceste vechi arte. Mentionez ca le-am gasit pe tabletele indescifrabile de la Tartaria, o dovada in plus ca dacii, tracii si gerulii au fost oameni de stiinta evadati de pe planeta Nibiru.
 Pentru gripa se ia o floare de hibiscus si se toarna peste ea un kilogram de apa. Mare atentie la apa. Ea trebuie sa fie de la noua izvoare, de peste noua mari si noua tari si sa fie apa cu care s-a spalat pe cap Fat Frumos si si-a spalat izmenele Zmeul Zmeilor. Luati acea apa si o puneti pe calorifer intr-o farfurie ciobita de faianta. Reteta asta nu da gres niciodata!
Contra bataturilor se foloseste aroma de sunatoare si de nuci verzi. Trageti pe fiecare nara cate o sunatoare si o nuca verde si ati scapat.
In caz de impotenta e mai dificil. Aveti nevoie de Lamium Purpureum, adica de, scuzati, ...aia a  tigancii. O folositi noaptea si fara sa va prinda nevasta. Mare atentie sa o spalati bine inainte si dupa folosire!

Lamium Purpureum


Pentru dureri de masele, inveliti intr-un cearceaf mai vechi niste floare de sulfina combinata cu matasea broastei si dati-i foc la usa vecinului. Daca va prinde, ala va scapa de durere cu tot cu masele.
Durerile de spate trebuie tratate cu floare de soc in care puneti cozi de cirese si de soricel.

Garantat, cele mai multe probleme ale dumneavoastra vor disparea daca veti folosi urmatoarea combinatie infailibila:



                                             Nicotiana tabacum.          si         Humulus Lupulus 

Aprindeti-o pe prima, beti vreo cinci sticle cu infuzie amaruie dintr-a doua si toate grijile dispar!
Sanatate!

4 comentarii:

  1. Eu nu am inteles urmatoarele: cum se foloseste aia a tigancii? se piseaza in mojar si se pune pe organ intr-o fasa gipsata sau trebuie sa se duca efectiv la o p**** de tiganca? Cine trebuie spalata bine inainte? tiganca evident, nu? :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate raspunsurile astea le are Mircea Eliade. Dupa ce a fost la tiganci a spalat si el, sarmanu'...

      Ștergere
  2. Genial este ca dincolo de caterinca, mataluta stii plantele alea. Eu in afara Nicotina Tabacum n-am recunoscut nici una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe una o stiu de la botanica de-a sasea si pe alta o stiu de pe dealuri. Doar pentru tabac a trebuit sa-l interoghez pe tovarasul gugle.

      Ștergere