Carnatii sunt iarasi obligatorii de revelion. Carnatul trebuie sa aiba cel putin un metru jumate si trebuie incolacit cu totul in tigaie. Sa nu faceti greseala sa-l taiati bucatele. Il lasati la prajit pana cand turba cainele vecinului. Pe urma il intoarceti pe cealalta parte. Cu grija, sa nu se rupa. Apoi il mai lasati sa se rumeneasca. Nu mult, doar pana cand turba si vecinul. Nimic nu e mai frumos pe masa de revelion.
Acuma, ca raciturile mele sunt gata si carnatul e incolacit frumos pe farfurie, ma pregatesc si eu de plecare. Am vorbit cu Antonia si a zis ca nu incepe sa cante in piata pana cand nu ajung eu, asa ca ma cam grabesc.
Va urez tuturor ca anul care vine sa fie mult mai bun decat asta care a trecut. Sa fiti sanatosi si la punga grosi. Sa iubiti si sa fiti iubiti. Sa ne citim cu bucurie si in 2014.
LA MULTI ANI!
Dar pân' la urmă cârnatul l-ai lăsat acasă, nu? :D
RăspundețiȘtergereMulţi ani sănătoşi şi ţie, mulţi ani cu bucurie!
Vroiai sa iau carnatul cand merg la Antonia? Nu se face :D
ȘtergereLa multi ani cu multe bucurii si sanatate!
la multi ani :)
RăspundețiȘtergereLa multi ani frumosi si plini de bucurie!
ȘtergereAm avut racitura se sfecla, si carne se cyborg. Se pune?! mentionez ca pe parcursul prajirii n-a turbat si nici salivat vre-un caine. De fapt cateaua amicului unde am petrecut revelionul se sperie doar de doua chestii pe lumea asta: petardele si racitura de sfecla! Cand se uita la ea o apuca tremuratul.
RăspundețiȘtergereRaciturile de sfecla sunt cele mai sanatoase!
ȘtergereLa multi ani!
La mulți ani ! 2014 cu sănătate, bucurie și noroc !
RăspundețiȘtergereLa multi si frumosi ani!
Ștergere