Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 9 decembrie 2013

Maraton de urcat scarile

Concursul se numeste Sky Run si este considerat cel mai de fitze concurs din Bucuresti, dupa cel de descheiat sutiene cu privirea care se tine in fiecare seara la Mall-ul Baneasa.
Castigatorii au o intrare gratuita la bordelul lui Capatos si vor avea voie sa dea un interviu la FitzeTV. Taxa de participare este de un milion pentru fiecare etaj, iar corporatistii sunt taxati dublu. Maratonul este unul non profit, astfel incat din fondurile stranse va fi cumparata penicilina pentru stripteuzele din Floreasca si rujuri sclipicicioase cu gust de tuica pentru cele din Ferentari. Participantii au declarat ca sunt mandri ca au fost invitati la un asemenea eveniment universal de larga participare internationala si ii indeamna si pe cetatenii lenesi din Colentina sa nu mai foloseasca lifturile, pentru ca alea consuma curent si astfel se distruge padurea tropicala si din cauza pensionarilor din cartierul Militari mor delfinii subsaharieni.
Vecina mea de la etajul sapte a vrut si ea sa participe dar nu a fost lasata. Organizatorii au spus ca eveniumentul este unul pentru amatori, iar doamna in cauza poate fi considerata profesionista. Doamna  a incercat sa-i induplece spunand ca si la noi in bloc mai merge uneori liftul, dar oamenii aceia rai au fost de neinduplecat.
Dupa ce i-a injurat folosind cuvinte auzite de la zugravul de la etajul doi, doamna a declarat ca o sa-si organizeze propriul concurs la noi in bloc si ca nu o sa invite nici ea pe aia.

sursa foto


2 comentarii: