Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 2 decembrie 2013

Fascinanta Elenă

Doamna Nuţi nu a dispărut pe urma Elodiei. De fapt, ea se simte mai bine ca oricând. Şi-a facut operaţie de reparare a virginaţii pentru a putea veni îmbracată în mireasă la botezul lui aia mică a marinarului, face poze cu copii în braţe şi mai rău, face ravagii printre moldoveni.
Domnul Chirtoacă se pare că e ...nevorbit de multă vreme dacă se apucă să o bulănească pe Nuţi în public. Acuma nu stiu ce să zic. Eu personal am cunoscut vreo câţiva oameni care au spus că, dacă sunt destul de beţi,  i-ar face un bine distinsei domniţe, dar ăia erau drojdieri de la ospataria din gara Basarab. Dar să vezi tu ditamai primarul Chişinăului că se dă la neovirginala doamnă e prea de tot. Ruşinică, domnule primar. Ce naiba, eu ştiam că Basarabia e vestită, printre altele şi pentru frumuseţea fetelor de acolo. Au emigrat toate în România? Ce-ţi veni să te dai la Nuţi? Tu nu ştii relaţiile ruşinos de strânse dintre doamnă si un alt fost primar? Dacă o să continui aşa, o sa cred zvonurile care spun ca de fapt eşti agent rus care se dă Nuţi doar ca să se supere frumosul nostru preşedinte şi astfel să impiedici unirea Basarabiei cu Romănia. Altă explicatie nu există!

sursa foto


p.s. Pe bune, domnule Chirtoacă? Nuţi? Serios ?

4 comentarii:

  1. Vai de mine, e mai grav decat spui tu. Daca te uiti cu lupa se ved ca mana respectiva o pipaie pe ...aia mica!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, încă de pe acum se vede că asta mică seamănă cu mă-sa: o pipăie unii, mai mari decât ea, s-o verifice de rahat. Acum e vorba de rahatul la propriu; peste ani va fi vorba de rahatul ce-i iese din gură. Iar pe Elena cea mare, care dă de supt... pleeessseee... aş bulăni-o eu însumi... dar nu în public, desigur. Dar, stai, nu-i ea blonda marinarului!? 'tu-i uischiu' mă-si', aşa e... Gata, nu mă mai bag la bulăneală, miroase a găozăreală. Mă duc să consult o revistă pentru gentlemani; vorba aia - mai intim e mai drăguţ.

    RăspundețiȘtergere