Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 18 noiembrie 2013

Suntem cei mai buni!

Statisticile spun ca o treime din populatie moare din cauza bolilor de inima, o treime moare de cancer, o treime moare de atacuri de panica si alta treime moare de grija altora.
Pana astazi habar nu aveam ca exista o federatie romana de...diabet. La ce e buna federatia asta si cum te faci membru in federatie habar nu am. Pot doar sa presupun ca faci o cerere la care ai diabetul anexat sau poti sa promiti ca vei face diabet. Exista oare mai multe ligi de diabet? Exista si o nationala cu acelasi profil? Cine e selectionerul nationalei de diabet? Pun aceste intrebari pentru ca  am ajuns campioni europeni la diabet.
Daca am reusit performanta asta, ar trebui felicitati conducatorii federatiei si eventual premiati de catre presedinte in cadrul unei ceremonii la Cotroceni. Medaliile noastre europene ar trebui rasplatite cu bani, masini de fite si apartamente, asa cum se face cu alti campioni, de la alte federatii: cea de gimnastica cu maciuci sau cea de impletit fulare.
Tot astazi am aflat ca Miticii de la federatia de diabet vor sa inlocuiasca programul cornul si laptele cu altul numit mere acre si apa plata cu lamaie. Va dati seama ca daca ne luam dupa ei, copilasii vor creste fara sa stie cum e gustul branzei si al sarmalelor? Mi-aduc aminte ca pe vremea impuscatului ni se spunea tot la fel: ca nu e buna carnea, ca branza face hemoroizi si ca nu-i bine sa mancam mici cu mustar pentru ca facem tusa magareasca. Imi mai aduc aminte si de bunicul meu care spunea, in timp ce eram la o masa incarcata cu fripturi si alte porcarii, ca aia cu alimentatia sanatoasa sunt niste frustrati care nu isi permit sa taie nici macar un porc la Craciun.
Vreau sa va mai spun ca intre timp bunicul meu a murit. A murit, sarmanul,  la  optzeci si opt de ani, la scurt timp dupa ce a mancat vreo trei sarmale si a baut un pahar de vin din ala nesanatos. A murit zambind in timp ce isi aprindea o tigara...Oare o fi murit sanatos ?

6 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=px0OdZKUt_A :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ba bunicul meu, pe patul de moarte, mi-a zis: "eheei nepoate, dacă nu beam şi fumam atâta în ultimii 70 de ani..."
    n-ar fi murit la 85 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea naspa este ca 85 ti se par multi acum. Pardon, nu multi ci arhisuficienti. Nu sunt. Probabil bunicii respectivi daca nu beau si nu fumau atat se bateau pe omoplati cu Matusalem. Un pic de cumpatare nu strica. Tot aia batrani o spun.

    RăspundețiȘtergere