Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 21 noiembrie 2013

Relatiile romano-britanice

Relatiile romano-britanice au fost intotdeauna unele sincere, de admiratie si respect. Asta din partea romanilor. Britanicii nu dau doi bani pe noi, asa cum nu dau doi bani pe nimeni, fie ei nemti, americani sau chinezi. Ei sunt cei care au inventat focul, democratia si arborele de cauciuc. Sunt nascuti direct din sula lui Odin si au supt nectarul nemuririi de la sanul Herei si a lui Jupiter himself.
In ciuda documentarelor prezentate cu atat sarg de BBC, in epoca pietrei bastinasii de acolo se stergeau si ei la fund cu pietris, ca toti locuitorii cu bun simt al Europei. Dormeau prin tufisuri si vanau sobolani cu prastia, apoi se imbatau ca porcii si cantau cantece desucheate. Romanii au reusit sa ii civilizeze putin aratandu-le ca pe lume exista bai si case din piatra si ca poti sa cuceresti femeile si fara sa le dai in cap cu maciuca. Dupa ce au plecat romanii, locuitorii insulei au uitat repede miracolele civilizatiei si au reinceput sa-si stearga fundurile regale cu pietris si sa se spele doar la eclipse. Francezii au observat pe anul 1000 ca dincolo de camal exista niste pamanturi nelucrate si s-au gandit ca salbaticii din tufisuri ar fi buni de scalvi, asa ca un tip destept de prin Normandia s-a suit intr-o barca impreuna cu vreo cativa tovarasi si au cucerit in cativa ani toata Anglia. Probleme prea mari nu au avut din partea bastinasilor care au acceptat rapid limba franceza in locul mormaielilor fara sens care le tinea lor drept mijloc primitiv de comunicare. Pana pe la 1500 englezii nu au contat nici macar cat romanii in ochii celorlalti europeni. Au avut niste regi tampiti, cateva regine lesbiene si principalul criteriu de frumusete feminina a fost marimea piciorului la femei. Asta e motivul pentru care acum, englezoaicele poarta in medie 45 la sandale.
Deoarece Henric al -spelea a avut multe neveste curve, a adoptat aceasta calitate feminina in politica de stat britanica si de atunci incolo, englezii au inceput sa fie cunoscuti in lumea diplomatica europeana drept curvele Europei, niste oameni pe al carui cuvant nu puteai sa pui niciodata baza. Mergand pe acest principiu, britanicii aproape au cucerit lumea, asa ca s-au lasat pe o ureche. In doar cativa ani dupa al doilea razboi mondial, imperiul britanic a devenit o gluma proasta. Toate tarile care au simtit pe pielea lor influenta binefacatoare a civilizatiei britanice au spus bye bye reginei, printului consort si celorlati gay din parlamentul britanic. Francezii, care au tot atata incredere in englezi cata incredere au romanii in rusi, s-au opus cu succes intrarii Angliei in Piata Comuna pana prin anii '70. Odata ce s-au vazut inauntru, englezii au inceput sa faca ce stiu ei mai bine, adica curvasaraie, vorba unui celebru puscarias. I-au montat pe francezi impotriva nentilor, pe nemti impotriva olandezilor si pe italieni impotriva belgienilor. au montat pe toata lumea impotriva romanilor si acum sunt foarte speriati ca vor trebui sa intre si ei in randul tarilor civilizate. Uniunea Europeana a pus piciorul in prag si le spune britanicilor ca pentru a merge mai departe alaturi de ei, vor trebui sa renunte la toate tampeniile de genul masuratori in coti si coate, lire si penys si alte asmenea traznai britanice.
Englezii s-au gandit mult si au gasit solutia: sa termine cu uniunea europeana. Asta e singura solutie pentru ca ei sa fie in stare sa isi pastreze mult dorita lor pseudoizolare si se plictiseasca in castele in timp ce pentru ei muncesc gradinari indieni, instalatori polonezi, bone australiene si hoti de buzunare romani.
De la ce am pornit? Aaa, da. Vorbeam de relatiile romano britanice, de faptul ca englezoaicele poarta 45 la pantofi si ca cel mai frumos englez in viata e mister Bean.


Peace, man!

sursa foto


6 comentarii:

  1. ”Multdorita lor pseudoizolare” in urma careia se nasc tot mai multi copii degenerati, ce vor duce cu succes mai departe politica britanica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta politica de inbreeding deja da rezultate. Sunt foarte usor de recunoscut: parul rar, dintii iesiti in afara, moacele cu trasaturi cabaline.
      Barbatii englezi sunt si mai urati...

      Ștergere
  2. Ha ha minunat incheiat. Si eu consider ca Mr Bean e cel mai sexi englez, nu ca pocitul ala de Rowan Atkinson.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine...nu putem trece cu vederea peste Robbie Williams, el nu este chiar...urat :). Englezii, asa sunt ei, cu susul in jos, dar pe langa asta, ei sunt xenofobi....si nu e parerea mea, ci concluzia dupa multe afirmatii ale diverselor persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea proasta pentru englezi este ca nu inteleg ca a trecut vremea lor. Nu mai sunt un imperiu...

      Ștergere