Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 27 noiembrie 2013

Jandarmii si jandarmeriţa

Americanii de la baza de ascultare telefoane de la Caracal au descoperit că româncele sunt frumoase. Site-ul wonderslist.com a declarat-o pe Irina Drăgan drept cea mai sexy femeie în uniformă. În competiţie au mai fost: o mulatră în uniformă de pompieri, o chinezoaică în uniformă de bucatar, o poloneză în uniformă de instalator şi un travestit în uniformă de plutonier britanic. Antrenoarea echipei României a fost Antonia, aşa că celelalte participante nu au avut nici o şansa. Purtătoarea de cuvânt a jandarmeriei române va fi invitată pe canapeaua lui Măruţă, la convorbirile de pace dintre evrei hasidici şi mormoni, la tratativele pentru îmbunătăţirea uraniului de către Mozambic şi la deschiderea celui de-al doilea Mc Donald de la baza americană de la Mihail Kogalniceanu.
Domnişoara Irina a declarat că ea doreşte pacea în lume, cooperare între popoare şi o şaorma cu de toate de la Dristor. La concursurile viitoare nu va mai participa pentru că vineri seara şi-a pierdut catuşele din dotarea uniformei în Bamboo, la balul bobocilor de la liceul Jean Monnet. Datorită rezultatelor exceptionale obtinute în luptă, domnişoara va fi înaintată la exceptional direct în funcţia de general cu cinci stele, cu baston şi flori de nu mă uita pe chipiu.
Bravo jandarmeriei romane. Felicitari frumoasei jandarmeriţe, precum şi americanilor pentru că au fetişuri cu uniforme neaoşe româneşti. 

sursa foto

8 comentarii:

  1. deci io am fost jandarm vreo 6 luni. fix în locul unde făceau cursuri tot felul de jandarmi şi jandarmeriţe. am văzut câteva chiar puţin mai delicioase decât tipa din poză...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' cine a stabilit ca e frumoasa ?! Cred ca Ray Charles si Andrea Bocelli. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata e frumoasa si adevarul e ca eu n-am vazut inca politista urata. Cele din Montreal chiar sunt date naibii, iar baietii si mai si: toti svelti ca din revista, n-am vazut unul putin rotund in obraji sau cu burta :D

    RăspundețiȘtergere