Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 29 noiembrie 2013

Darwinismul este real

A avut dreptate batranul cand a spus ca supravietuiesc doar cei mai bine dotati si tampitii mor de tineri. Modul prin care se face selectia naturala in zilele noastre este internetul. Astfel, pe langa avantajele evidente date de accesul liber la poze deocheate, acest instrument este perfect si pentru a reduce numarul de prosti pe cap de locuitori.
Fetele se apuca sa mananca tampaxuri imbibate in vodca pentru a slabi, uitand ca pe internet se pot gasi si retete vegane/naturaliste/bio prin care iti poti detoxifia organismul pana la faza in care ajungi la fel de frumos si sprinten ca un iepure. Se stie ca femelele ierbivore dau mai mult lapte, alearga mai sprintene prin porumb si pot ingriji mai bine ouale.  Se mai stie ca retetele luate de la doctori interneti iti scad numarulul pe care il porti la pantofi si te ajuta sa slabesti pana la faza in arati superba in cosciug.
Daca fetele o tin in ritmul asta vom asista la disparitia blondelor, iar barbatii vor ramane doar cu femelele brunete care beau bere si cola, mananca shaorme sanatoase si unele din ele pot naste pui vii fara boli legate de nutritie precum sancrul domestic, sifilisul forestier sau lateii comunitari...

sursa foto

6 comentarii:

  1. Mda domnisoara asta chiar e slaba, poa' sa se supere Camelia pe mine si sa ma faca obez burtos cat o vrea. Ea este clar un model, dar pentru colectia Auschwitz Birkenau toamna-iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă imaginea nu-i "fotoşopată" atunci realitatea bate cel mai tare film horror din ultimele decenii.
    Internetul poate fi un mijloc de selecţie naturală (oare ce-ar fi spus Darwin despre asta!?) numai că, din nefericire, e cam doar un mijlocel de diluare a potenţei cognitivistice. Cam aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, am observat de pe piata de linkuri ca vinzi articole la tine pe site, vreau sa cumpar si eu unul, da-mi un email pe needagadget@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce e cu piata e link-uri, dar nu vand si nu fac schimb de asa ceva :)

      Ștergere