Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 26 noiembrie 2013

Cheloo, un sfarsit tragic

Nu merita asa ceva. Cheloo a fost un personaj care a mers alaturi de mine multa vreme. Goneam amandoi pe autostrada,  el urla in boxe si eu raguseam incercand sa strig alaturi de el mesaje pentru europa In muzica lui a exprimat parerile romanilor despre politica si politicieni cu o violenta de care noi nu eram capabili. Am ras pe muzica lui atunci cand primeam de la prieteni urari onomastice si am spus mereu ca Parazitii au fost pentru o perioada cei mai reprezentativi romani. Cu alcoolul in vene si cu injuraturi neaose, cu misoginismul de care nu suntem uneori constienti, dar si cu inteligenta de care suntem atat de mandri.
Ei bine,  personajul Cheloo a murit. A mai ramas din el doar un tip care se da mai important decat este pe la televiziuni de manelisti,   genul interesant dar neabordabil si plin de ifose. Nu din cauza celor spuse de Eftimie am hotarat sa scriu despre asta. Nici mie nu imi plac homosexualii, asa cum nici ei nu ma plac pe mine. Nu consider normal ca cineva sa-si zgandare singur( sau in grup) hemoroizii pentru a gasi placere. Dar ce face fiecare la el acasa e treaba lui. Ce face Cheloo pe la televiziune e si treaba noastra, pentru ca personajul expirat este, vrem nu vrem, un formator de opinie. In lumea hip hop-ului Cheloo nu mai are nici un fel de relevanta. Este un fost. Este privit de ceilalti la fel ca si mafiotii care au ajuns informatori la politie. Acum singura lui sansa de a nu muri de foame este sa apara in continuare la tv si sa-si dea aere de baiat de dupa blocuri.
Pentru mine Cheloo a murit de mult. Finalul tragic al personajului nu stoarce lacrimi si nici macar simpatie. Doar o usoara senzatie de scarba...

6 comentarii:

  1. Sa nu fim ipocriti. Cheloo si-a aratat "simpatia" fata de "gheii" prin multe versuri din piesele sale. Nu inteleg de ce mira faptul ca a scos o replica taioasa si sincera la adresa lor. E un formator de opinie, da si si-a spus parerea. Si ce. Sunt o gramada de adunaturi pe la tv care devin formatori de opinie si indruga numai prostii. Xfactor e un r.. de emisiune ca mai toate cele de pe la tv si voi v-ati apucat sa faceti reclama acestor personaje, fie ea reclama negativa sau pozitiva, tot reclama. N-are importanta ce a fost si ce este Cheloo, important e ca blogarii si oamenii sunt atrasi fara sa vrea in marketingul emisiunilor de doi bani. Le faceti reclama pe moca, repet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca nu m-ai inteles.
      eu il plang pe cheloo tocmai pentru compromisul inacceptabil pe care il face participand la tampenia aia de emisiune.

      Ștergere
  2. Tina are dreptate, asa cum am scris si eu, Chelo si-a pastrat linia. Chiar de ar fi dorit nu ar fi putut sa fie dragut cu baiatul ala. Pentru ca dl. Chelo e un urat. :))

    RăspundețiȘtergere