Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 18 octombrie 2013

INNA feat. Yandel . In Your Eyes

De câteva zile a ieşit pe piaţa un nou videoclip al celebrei cântareţe.
Acest videoclip are ţâţe,  bulane, tricouri ude şi cururi de muieri, deci are toate şansele să ajungă numbăr oan în topurile internaţionale. Versurile sunt adânci, filosofice şi uşor de retinut de întreg mapamondul pămăntesc: Ding i ding i ding , ding ă ding ding ....şi aşa mai departe.
În videoclip, special pentru muierile cu sindrom PMS, apare şi un tip neras, nespălat, cu fes din ăla de handicapat, care se scarpină mereu la ouă. Un alt bărbat, pe care mi se pare că l-am văzut recent la braţ cu doua pustoaice crăcănate în Gipsy-Mall, cânta şi el într-un limbaj neconventional, jumătate în spaniola de Berceni şi jumătate în catalana de Colentina. Oricum, eu am înţeles din cântatul tipului cu statură si atitudine de babuin evadat de la zoo,un singur vers: ulala, aia mea, geamaica. De remarcat faptul că aceste versuri se potrivesc perfect cu ochelarii de soare/ploaie/gipsy-mall.
În rest ce să mai spun? Piesa are ritm, basul sună bine şi pun pariu cu voi că va avea un succes imens.
Lăsând gluma la o parte, felicitari Inna! Şi acest gen de muzică se cere şi se plăteşte foarte bine. De ce să se umple de bani şi să fie expuse prin discotecile şi cluburile străine doar bulane şi ţăţe de englezoaice, franţuzoaice şi alte brânzoaice?

Vă las acum să vă bucuraţi şi să dansaţi pe nou succes internaţional romănesc:
Pentru o audiţie ideală  vă dau un ultim sfat:  daţi basul şi boxele la volum maxim. Nu de alta, dar e păcat să ascultati singuri aceasta superbă melodiei.



20 de comentarii:

  1. =))
    Fara asa o descriere nici nu ma uitam. Dupa ce m-am uitat trebuie sa-ti spun ca esti genial, ai fost mai creativ in comentarii decat insasi "creatia".
    Nu pot sa nu ma intreb: astia nu se plictisesc de video-uri cu dans si femei pe sfert imbracate?!? Ca de 15 ani o tin numai asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest tip de videoclip se cere pe piata:))
      romanii doar se adapteaza....

      Ștergere
    2. Uite videoclip cu 2.778.433 de vizualizari in 9 zile... si zau de nu-ti danseaza inima involuntar...

      http://www.youtube.com/watch?v=NCaH-qqTWpk

      Ștergere
    3. m-ai trimis la un videoclip cu baieti :((

      Ștergere
    4. Nu se plictisesc, pentru ca mereu sunt altii. Adica spectatorii renunta la cosuri randuri, randuri...

      Ștergere
    5. super comment, e adevarat tot ce ai spus dar, stau si ma intreb : oare adele daca arata asa nu era si ea jumatate dezbracata ? madonna are voce ? NU ! dar ne place noua sa criticam tot ce e romanesc ...

      Ștergere
    6. Claudia, multumesc de link. Superb.

      Ștergere
  2. publicitatea negativa tot publicitate se cheama,deci ai o bila neagra fiindca m-ai facut sa ma uit la aiureala asta
    lasand gluma la o parte,felicitari Inna ! te lasi cu gratie din ce in ce mai jos (nu ca ai fi plecat de sus,da`oricum...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place Inna. Isi face bine meseria.
      Nu as da bani sa ma duc la un concert de-al ei, dar pentru publicul de afara e perfecta. Nu e chiar ca Antonia, dar cine e la fel de buna ca Antonia...
      Antonia... Antonia.... Asta da artista!

      Ștergere
  3. Piesa mai buna decit aia a lu Andreea Balan (parca) ..."Shake it like a bunny if you want to party girl "

    RăspundețiȘtergere
  4. Bre, daca doar asculti "pesa" este mai mult decat acceptabila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta se cere acum pe piata. De parca artistii din SUA care sunt acum in voga scot melodii mai destepte :)) Riihanna, Lady Gaga, Katy Perry...Asta e industria muzicala a momentului pentru ca asta vrea "prostimea", cum zicea Stefan cel Mare. Asta e nivelul de cultura la care s-a ajuns. Artistii nu au nicio vina, ei doar se adapteaza ca sa nu cada in anonimat precum alti oameni talentati care fac muzica buna dar care nu da la public, pentru ca publicul e incult din punct de vedere muzical si din multe alte puncte de vedere :)) Mie imi place Inna pentru ca a evoluat nespus de mult. A invatat engleza, are prestatie scenica, e frumoasa, energica, face tot felul de proiecte frumoase( Rock the Roof). Pot sa spun ca are o cariera foarte frumoasa care evolueaza tot mai mult. Poporul roman a judecat-o prea repede pe Inna. Cum a spus si ea intr-un interviu, a gasit-o succesul intr-un moment nepotrivit. Engleza nu stia, nimic nu stia dar hai sa fim sinceri cu noi insine acum. Cati romani vorbesc atat de bine engleza? Recent a inregistrat o piesa cu Pitbull. Sa vedem cum va suna. Din partea mea, multa bafta Inna! Sa ajungi cat mai sus sa crape romanii de ciuda :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. piesa celor de la ozone nu era mai buna ca asta si o fredona toata lumea.
      am vazut chiar si japonezi pe youtube cum lalaiau pe romaneste :))

      Ștergere
  6. Si acum regret momentul cand am dat play acestei 'piese' :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Lady Ca Ca este o vedeta atunci cu siguranta Inna este o supervedeta cu diferente net favorabile romancei,voce,frumusete,naturalete.Asta este genul de muzica care are succes acum boom,sex si muuuult kitch,adica e ca si cum ai savura o friptura (Beattles,Abba) fata de un Hot-Dog (cam ce se canta acum)dar cum bine zice cineva ,,de gustibus not discutandum"

      Ștergere
    2. asa este. uneori mai ai pofta si de hot dog.

      Ștergere
  7. Ai uitat sa ma avertizezi ca omul cu caciula are tricou leopard si bling-bling la gat. Bleahhhh!

    Se putea face videoclipul si fara el.
    Si fara baietii in costume negre cu dungi reflex.
    Si fara dusul din cabina liftului.
    Si fara alte cateva chestii.

    Am vaga impresia ca ar fi iesit mai bine.

    RăspundețiȘtergere