Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 31 octombrie 2013

Americanii ne asculta.

Ei si, care e problema mea? Ce pot sa afle astia daca imi verifica mailul si  telefonul? Ca imi plac cartofii prajiti? Pai asta stie si vecina de deasupra. Ce mai pot afla americanii despre mine? Pot afla ce carti imi plac, unde se poate bea o cafea buna si cat e pretul tigarilor de contrabanda in piata Veteranilor. Si daca afla americanii toate astea, cu ce ma deranjeaza pe mine ? In cel mai rau caz, cei de la NSA vor trimite preferintele mele la google care imi va baga publicitate la lezbience.babane.com   Libraria Carturesti .
Ce e cu tot scandalul asta ? Toata lumea stia de multa vreme ca astia dela  google stiu si cata hartie igienica ai cumparat sambata seara. Dar se pare ca idiotii de la NSA ( un fel de KGB american ) au  vrut sa stie si cat costa hartia igienica a doamnei Angela Merkel, si asta nu se face! Pai nu sunt nemtii astia aliati cu americanii impotriva rusilor, arabilor si indienilor din tribul Chiuhauaua ?
Adevarul este ca nemtii, frantujii, italienii si japonezii au fost mereu la fel se spionati ca si romanii de rand. Probabil ca  NSA-ul i-a spionat si pe dobitocii care sunt prin guvernul si parlamentul romanesc. Nimeni nu a luat pana acum atitudine pentru ca sefii aia mari din Nemtia, India si Nepal nu i-au crezul pe americani atat de nesimtiti incat sa-i spioneze tocmai pe ei. Doamnei Merkel inca nu ii vine sa creada ca prietenii ei americanii au spionat-o cand manca seara acasa cremvursti, lebervursti si alti vursti. Domnul Hollande nu credea sa apuce vremurile cand prietenii lui americani ii vor spiona tocmai lui resturile de branza cu mucegai dintre dinti. Cardinalii aia ghei de la Roma au fost pana si ei spionati in momentele intime in care le erau legate sireturile de catre baieteii frumosi care canta la cor in timpul liber.
Deci asta e de fapt tot scandalul. Bai americanilor! E liber la spionaj, dar nu la sefi! Puteti spiona pe poloneji, spanioli sau belgieni. Puteti spiona in voie pe domnul premier Xerox al Romaniei, ca oricum vorbeste numai prostii. Puteti sa spionati cate butoaie de coniac bea zilnic marinerul turbulent, dar nu aveti voie la sefii Europei.
Ce dracu e cu voi ? Nu mai aveti nicio rusine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu