Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 22 septembrie 2013

Femeia moderna, victima a reclamelor

Ruj cu antioxidant, poseta asortata cu ciorapii striperului, masina de spalat cu calgon si cafea cu spirulina.
Fara sa stie toate astea, femeile moderne ale zilelor noastre nu pot fi moderne. Toate reclamele le invata pe femei ca e musai sa fie moderne si frumoase si ca e rusine sa faci tocana. De ce sa mai pui castraveti la borcan daca gasesti la Megaimaj pastrama de coada de varcolac la numai noospe lei? E rusinos pentru o femeie sa faca mamaliga atata timp cat poate comanda pizza ce vine pe motoreta in cinci minute. Sa curete cartofi e la fel de demodat ca si dusul gumoiului.
Tot ce are de facut femeia moderna este sa se macheasca prin cluburi, sa bea ceaiuri de slabit si sa-si spele cariile cu colgate ultraalb.
Depresia femeii moderne vine in urma constatarii ca barbatii nu isi doresc femei chiar asa moderne. Adica le doresc de seara pana pe la unu noaptea si apoi le comanda un taxi. Ajunsa acasa, femeia moderna ia niste pastile antidepresive si spune ca barbatii e toti niste porci care traiesc in evul mediu. Ce dracu e cu barbatii astia? Ei nu au invatat ca traim in secolul douazecisinu? Cum sa faca ea, biata femeie moderna, iahnie de fasole? Nesimtitul ala nu stie ca femeia isi strica manichuira frenci atunci cand curata morcovi? Cand sa mai aiba timp femeia moderna sa schimbe copilul cu scutecul plin de rahat? Adica sa rateze ea ultimul episodul din Suleiman? Nu se poate asa ceva. Daca sotul vrea copil schimbat, sa-si angajeze bona. Daca vrea sotul mancare gatita, sa mearga la mă-sa. Culmea nesimtirii la barbati este ca uneori astia vor si secs. Pai ei nu stiu ca ea o obosita de la soping? Femeia moderna nu mai face secs cu sotul din dotare pentru ca nu e cool. Pai astia stiu cum se face secs ? Stiu ei de prezervative cu arome de papaya si fasole verde? Si daca stiu, e vai de ei, curvarii dracului, ca umbla toata ziua cu toate curvele!
Statisticile spun ca in tarile civilizate, unde reclamele le invata pe femei cum sa traiasca modern, numarul femeilor singure este de vreo zece ori mai mare decat in tarile inapoiate unde nu se prinde Suleiman la televizor.
Traiasca femeile ultramoderne! Singure...

2 comentarii: