Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 18 septembrie 2013

Elefant.ro

Nu am cumparat niciodata nimic de la aceasta librarie online, nu pentru ca nu as avea incredere in ea, ci pentru ca mi se pare inutil tot efortul lor. Asa ca i-am ignorat pana acum.
Carti din alea de hartie poti gasi la orice librarie din cartier, in mall, la anticariat sau chiar pe strada, la vanzatorul de ziare. De ce as cumpara de la Elefant.ro ? Doar ca sa platesc niste cheltuieli de expeditie prin posta ? Hai sa fim seriosi! In cazul in care ai torticolis, sau ti s-au umflat ovarele faringiene si nu poti iesi din casa, poti gasi aceleasi carti, online, la edituri. De aia spun ca nu vad rostul acestei firme cu nume zoologic.
O sa spuneti ca astia vand si carti electronice. Cartii electronice pe care dai bani? Am voie sa ma umfle rasul? Cum sa dai bani pe carti electronice pe care le poti descarca gratis de pe net? Ma uit pe site-ul lor si vad ca vand si jucarii. Tot online! Parca o cad pe aia mica a lui soramea cum intra ea si pe net si urla :
- Mamaaa! Mie sa imi cumperi papusa cu chiloti de tabla de pe Elefant.ro!
- Lasa ca te duce matamare maine in piata la rusi si iti cumpara de acolo jucarii la un sfert de pret, va zice soramea.
Deci carti nu cred ca vand astia. Carti electronice...nici atat. De jucarii nu poate fi vorba.


sursa foto

Pai atunci de ce ma stresati, mai domnilor? De ce, atunci deschid un site de sport, un program tv sau vreun alt site interesant dau peste voi? De ce ma puneti mereu in situatia sa ma enervez cautant butonul de inchidere a reclamei voastre?
Voi chiar nu aveti ce face? Lasati reclamele idioate si cautati-va de lucru! Vedeti ca sunt niste marsuri pentru Rosia Montana si contra maidanezilor. Mergeti pe acolo, urlati si voi ceva si lasati netul in pace, ca enervati lumea.

2 comentarii:

  1. " sa spuneti ca astia vand si carti electronice. Cartii electronice pe care dai bani? Am voie sa ma umfle rasul? Cum sa dai bani pe carti electronice pe care le poti descarca gratis de pe net?"
    In tarile cu apa calda (alea pe care le tot dam exemplu cand ne pute in Romania) chiar si cartile electronice se cumpara. Si softul si muzica.

    RăspundețiȘtergere