Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 5 septembrie 2013

Buna dimineata!

Sar din pat si ii ard o palma ceasului, apoi bajbai dupa butonul micut care opreste de tot alarma. Ca de fiecare data, ii injur pe tacute pe cei care au proiectat ceasul si ma indrept clatinandu-ma spre bucatarie. Deschid un singur ochi si pun cafeaua in aparat apoi torn si apa. Jumatate din apa curge pe langa si eu deschid amandoi ochii mari in cautarea mopului. Dau cu nadejde cu mopul si o iau la fuga spre baie. Nu apuc sa fac doi pasi si ma intind pe jos intr-un spectaculos spagat care l-ar face invidios si pe Mircea Badea. Se pare ca nu am sters toata apa cu mopul si ea s-a razbunat. Ma ridic cu greu si ma indrept iar spre baie, de data asta mai incet si mai cracanat. Ma intorc cu greu dupa ochelari si savurez in liniste cateva pagini din "Sonata Kreutzer" a lui Tolstoi.  Mare om, mare scriitor, imi zic si ma apuca panica.
Cine m-a lasat fara hartie ? Ce dracu ma fac eu acum ? Sa strig nu are rost, pentru ca de la fete se aude cum urla aia la Rammnstein si din living se aude Bahmuteanca cu reclama la tigai. Ma uit disperat dupa o solutie si o gasesc . Telefonul meu ramasese pe masina de spalat inca de aseara asa ca urlu si eu in sms : "HARTIEEEE !" . Dupa un minut apare si hartia impreuna cu un comentariu:
- Tata, te rog spune-mi ca sunt adoptata! 
- N-ai tu norocul asta, mormai eu...
Ma bag rapid in dus si dau drumul la apa. Caut sapunul si dau doar de savoniera goala. Iau la rand toate canistrele, bidoanele si bidonasele de pe raft, dar degeaba. De unde sa stiu eu care e samponul de par si care e cel de corp? Deschid capacele pe rand si le miros, dar nu ma ajuta cu nimic. Le miros din nou si toate miros bine. Ma gandesc sa le gust, poate asa....Uraaa, am gasit solutia. Iau crema mea de ras si ma sapunesc pe cap. Se face o spuma abundenta care imi intra in ochi si de durere ma clatin si alunec. In afara de mandrie nu m-am lovit la nimic. Pentru corp am gasit ceva pe care scria felfelgelgeldushgel si m-am sapunit cu el. Mirosea destul de frumos pentru o femeie dar am descoperit ca si dupa ce ma clatesc am pielea tot unsa. Pun iar crema de ras pe burete si ma sapunesc cu el. Alta viata! Acum miros frumos si am si pielea curata.
Bajbai cu mana dupa perdea, dau peste un prosop si abia cand am iesit din dus mi-am dat seama ca m-am sters temeinic peste tot cu prosopul de picioare, dar nu mai conteaza. Ma simt fresh!
Pun o lama noua in aparatul de ras, ma sapunesc bine si dau cu lama. Stupoare. Lama aluneca de zici ca-i la patinaj. mai dau odata si degeaba. Imjur pe cei care produc lame proaste, pe mamele lor si apoi imi dau seama ca am pus lama invers in aparat. Mda, ce sa mai zic? Niste lotiune dupa ras ma pisca placut la fata si ma improspateaza pentru o zi intreaga.
Ma duc, tot cracanat, in bucatarie sa-mi beau cafeaua si imi dau seama ca am pus apa, am pus cafea, dar am uitat sa pornesc si cafetiera, asa ca injur iar, imi aprind o tigare si astept.
Deocamdata astept...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu