Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 16 iulie 2013

Angajam secretara...

Rusli Habibie, guvernatorul proviniciei Gorontala, situata pe Insula Sulawesi, le-a ordonat liderilor administrativi sa isi concedieze secretarele si sa le inlocuiasca pe acestea cu barbati.
"Am primit niste informatii potrivit carora mai multi lideri guvernamentali sunt implicati in relatii extraconjugale cu secretarelor lor", a declarat Habibie. "Le trateaza mult mai bine decat pe propriile sotii. Le aduc cadouri din calatoriile oficiale, precum parfumuri si genti scumpe, in timp ce saracele lor neveste nu primesc nimic", a adaugat acesta.
Anul trecut, gunvernatorul a ordonat ca 3.200 de functionari publici de sex masculin sa isi transfere salariul lunar in conturile sotiilor, pentru a limita astfel numarul relatiilor extraconjugale.


sursa foto

Sarmanele secretare ce vor ramane somere au totusi un viitor in Romania, deoarece numai aici se pot gasi urmatoarele anunturi de angajari :

  • Agentie guvernamentala angajeaza urgent secretara care sa stie de toate. Sunt preferate cele tinere si fara inhibitii. Salariu atractiv in functie de abilitati.
  • Tanar patron doresc secretara buna. Trimiteti C.V. cu fotografii nude, dezbracate si cu fusta stransa pe cur la adresa mishu1951@mail.giurgiu.eu
  • Ministru proaspat instalat cauta secretara exotica,  discreta si curata.
  • Director la hidroelectrica doreste secretara tanara cu sanii mari. Se cere o mare flexibilitate.
  • Patron burtos, urat si betiv caut secretara blonda cu picioare lungi.
  • Tanar de saizeci de anisori caut secretara pe care sa o cheme Monica si sa fie mai inalta decat mine. Exclus babele expirate ce au peste cincisprezece ani!
  • Om de afaceri din Corbeanca doresc cat mai multe secretare straineze. Nu li se cere sa faca sex, pentru ca tot ce mai pot face este sa ma laud pe la televiziuni!



11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. asa ii spune tatal lui:
      tinere, lasa-te de prostii :))

      Ștergere
    2. Aduce mult cu celebra: "cainele mel? e saint bernard, e pui..are sase ani(de fapt e un pechinez).

      Ștergere
  2. Intrebare, crezi ca "secretarelor" nu le convine aranjamentul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chelios, membru de partid, scund, posesor de gip mare cât hamăru' necesar afirmării mele potenţiale din cauză de ciucurel mic, caut secretară disponibilă pentru deplasări în interes de lucru din Fund...ata până-n Gura...Humorului :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Stire bomba pentru bombonel:) I-ar surade si lui o astfel de lege in Romania :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfinte, ai lesinat, sau ai fugit cu secretara la Paris?! Scrie si tu ceva!

    RăspundețiȘtergere