Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 25 iunie 2013

Robert Turcescu vs. Nadia Comaneci

Cand nu te mai baga nimeni in seama pe scara blocului iti mai ramane un singur lucru de facut : sa manjesti clantele vecinilor cu rahat. Asa vei fi injurat, scuipat, eventual iti iei si niste suturi, dar esti bagat in seama. Se spune ca nu exista publicitate negativa, asa ca trebuie sa faci ceva, orice, pentru a fi in centrul atentiei.

sursa foto

Robert Turcescu, locatar al mahalalei numite Romania, nu mai avea de lucru. Domnul presedinte nu mai avea nevoie sa fie sters la fund zilnic de limba catifelata a pseudojurnalistului, labeunu TV nu se mai uita nimeni, deci pe Robert Turcescu nu il mai baga nimeni in seama. Nu mai era invitat la emisiunile culinare si nici macar la bordelul tv a lui Capatos. Domnia sa si-a facut o lista de lucruri de facut pentru a fi bagat in seama :
1.  Sa ma cuplez iar cu Andreea Marin. A sunat-o pe diva dar a nimerit gresit si a sunat tocmai in Monaco la Mihaela Radulescu. La telefon a raspuns Dani de la Razvan si Dani care i-a promis lui Turcescu ca ii sparge fata cu prima ocazie. Speriat de-a binelea, marele ziarist a trecut la planul doi.
2 Sa puna rahat pe clanta vecinului. A chemat anonim toate televiziunile ca sa vada poporul  cum ia el bataie in direct, dar nu a venit nici macar  un operator amarat de la Frecatei TV, asa ca Turcescu a luat bataie de la taximetristul de pe palier fara sa stie nimeni. Off, grea viata, si-a spus vedeta noastra. S-a facut calculele, a rasfoit ziarele de scandal si trecut la planul trei:
3. A hotarat sa fure o shaorma din Dristor. A comandat o shaorma cu de toate si cand sa plateasca, a rupt-o la fuga ! Dupa cateva secunde de stupoare, clientii shaormeriei au izbucnit in ras si au inceput sa compatimeasca bietii jurnalisti care au ramas fara bani. Cu ochii in lacrimi de la ardeiul iute din shaorma si murdar pe camasa de la maioneza, Robert Turcescu s-s hotarat sa treaca la artileria grea, adica planul patru
4. Intotdeauna esti bagat in seama atunci cand zici  ceva rau de vreo vedeta. S-a gandit prima data la Mircea Badea, dar a renuntat imediat la gandul asta. Pe urma s-a gandit la Gigi Becali, dar si-a dat seama ca nu face nici o scofala....In sfarsit si-a dat seama ca trebuie sa se ia de o femeie. Astea plang imediat si nici nu il bat cand il intalnesc. Uraaa! Ia sa ma iau eu de Nadia Comaneci ! Asta e vedeta mondiala, deci daca o injur o sa devin si eu vedeta mondiala.
Zis si facut. Marele jurnalist a postat pe pagina de feisbuc urmatoarea diatriba : ”Nadia Comăneci poate să-și bage-n fund reclama ei la margarină? Vai mama ei de cerșetoare, ce-a ajuns… I-aș da numai zece… șuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginți!” 

Urmarea fost de nota zece: Robert Turcescu este din nou vedeta. Lumea il injura cu foc, femeile gravide il scuipa pe strada, televiziunile  preiau citatul scos de creierul mic al  ziaristului si toata lumea e multumita.

5 comentarii:

  1. de prea mult şters la fund posterioare cu limba, s-a transformat cu totul într-un rahat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa zic, nici mie nu-mi place margarina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici mie nu-mi place, dar nu m-am luat de nadia :))

      Ștergere
    2. Io m-am luat de largarina ei! :))

      Ștergere
    3. am vazut :))
      las ca-ti raspund eu maine cum e treaba cu margarina ...

      Ștergere