Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 27 iunie 2013

Daci, dacişti şi dacologi

Eu de azi înainte mă declar dac!
Am citit eu pe mai multe site-uri că dacii sunt cei mai viteji dintre traci şi că de fapt până şi romanii sunt tot un fel de daci
Aţi auzit de tăbliţele de Tartaria? Acolo se află cel mai vechi scris din lume. Cu mult timp înaintea egiptenilor,  hitiţilor şi altor cuneiformi, soacrele dace îşi transmiteau reţetele de viezure cu brânză cioplindu-le în piatra şi aruncându-le în capul nurorilor.
Dacul Zamolxe era de fapt tatăl lui Zeus, a lui Tarabostes si a lui Krishna. El îi învăţa pe daci să nu se teamă de moarte atunci când îi prind vecinii la ciordit şi le promitea viaţă veşnică pe muntele lui Venus Kogaion.
Săpături recente arată că Mahomed era dac de-al nostru şi că potopul descris în Biblie s-ar fi desfăşurat undeva pe lângă Orăştie, atunci când dacii, beţi muci, au înfundat buda lui Rubobostes.
Cezar, ăla care dădea cu zarurile, era tot dac şi era de fapt fratele surorii vitrege a lui Deceneu!
Săpăturile de la Marea Moartă ne arată că, acum vreo două mii cinci sute de ani, un dac de-al nostru cam leneş a fost gonit de acasă de nevastă şi a ajuns tocmai în India unde zăcea sub un pom şi le predica dacilor de acolo să lase dracului lucrul şi doar să şadă şi să cugete. Şi-a luat numele de Buda, şi-a dat jos căciula de oaie şi a inventat o nouă religie.
Daci de-ai noştri găsim peste tot în zilele noastre. Există probe indubitabile că mama lui Obama se trage din tribul sucilor, deci Obama este de fapt dac-oltean! Toţi politicienii noştri sunt descendenţi ai tribului boilor, care erau de fapt tot nişte daci, dar mai tâmpiţi.
Dacă citiţi cu atenţie Vechiul Testament veţi vedea că Moise a fost dac şi Rachela a fost o dacă năucă ce a plecat până la colţul davei şi a ajuns tocmai prin deşert.


Dac calare pe Dacia



Vreau să schimbam numele României în Dacia Dodoloaţă, poate aşa nu ne vor mai confunda străinii cu rromanii ăia bruneţi care sunt singurii urmaşi ai Rromei ...

3 comentarii:

  1. Esti de belea Sfinte! Cand am ajuns la faza cu potopul provocat de infundatul budei, a trebuit sa fug din birou sa nu ma vada oamenii plangand de ras. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. absenta_nemotivat28 iunie 2013 la 12:33

    :)))))))) tu nu esti tot acasa ! nu stiu de unde le scoti,da`ma prabusesc de ras :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai degraba schimbam numele acelei minoritati..e mai simplu.

    Obama e dac dobrogean...e prea tuciuriu sa fie din Olt :))

    RăspundețiȘtergere