Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 14 mai 2013

Ţâţele şi...drobul de sare

Are Creangă o poveste despre o proastă care plângea că o să-i moară copilul pentru că, într-un viitor incert, îi poate cădea un drob de sare în cap. Bărbatul proastei şi-a luat câmpii  când a vazut aşa ceva.
În vremurile moderne, o altă toantă află de la doftorii de fiţe că există şanse ca peste ani să moară de cancer la sân, aşa că şi-a taiat preventiv toate ţâţele. Bărbatul modern al toantei o susţine şi merge cu ea pe la doftori.
După ce a fost lesbanană în tinereţe şi a cheltuit fără folos de cinci ori bugetul Luxemburgului pe operaţii estetice, Angelina Jolie a mai rămas în istorie pentru că a dat trendul la adoptări de copii de prin ţările africane şi asiatice. Sunt curios să văd cât de multe idioate îşi vor taia şi ele ţâţele pentru a fi la modă!
Veţi spune că iar sunt rău şi că femeia aia chiar suferă. Păi cum dracu să nu fiu rău dacă aia îşi taie toate cele şi-şi scoate toate ovarele si ovulele doar pentru că s-ar putea, reţineti, s-ar putea, ca peste ani să facă ceva cancer la instalaţie ? Ce om normal la cap face aşa ceva ? Poate că mâine o ia dracu călcată de autobuz şi nu va mai avea ocazia să-şi arate ţâţele prin reviste de camionagii. Nu e păcat că şi le-a tăiat deacum ? Poate că poimâine, gigibecali descoperă leacul pentru cancer într-o căcărează de oaie. Poate Angelina să îşi pună ţâţele înapoi ?
Dacă ea spune că gândeşte preventiv, eu îi dau o veste şi mai nasoală. Îi garantez sută la sută ca peste ceva ani va muri. Asta înseamnă că trebuie să se arunce în urma trenului încă de pe acum ?
Dacă îi spun nişte doctori cretini ca are şanse să-i crească barbă şi păr pe piept, o să se bărbierească în avans ? 
sursa foto

Doamne fereşte !
La final stau şi mă intreb, care din cele doua muieri e mai  proastă ?
Tâmpita lui Creangă sau asta a lui Bredpit ?

17 comentarii:

  1. Poate le-a taiat ca se facusera naspa. Isi pune altele de la Industrial Light and Magic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain ar fi să-i spună că e predispusă la pete pe creier :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasă-le să și le taie! Să și le taie cu toatele! Să vezi dup-aia noroc pe mine când oi rămâne printre puținele țâțoase naturale de pe glob! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. a postat cineva odata pe fb ,ceva de genul "daca toti prostii ar avea beculete,m-as simti in Las Vegas"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de aia se vede asa frumos noaptea pamantul din cosmos ?:))

      Ștergere
  5. Pai stati putin ca nu e chiar asa...doamna si-a dorit sa traiasca 100 de ani, sa vada de stranepoti, de ce o judecati?

    RăspundețiȘtergere
  6. si le-a taiat ca avea aceleasi gene cu mama, matusa, bunica ei ( au murit la 40 si, 50, 60 ani toate), testele genetice au aratat ca are sanse 87% sa faca bolile, si deja avea si ea probleme.
    Ce a rezolvat cu asta? Cu siguranta un silicon arata mai bine decat un san amputat de cancer, sau trunchiat de noduli. Te invit, ca barbat, pe sectia de oncologie, sa vezi un san taiat, cu sonde, cu pielea deteriorata, cu infectie, cu mirosul pestilential a tesutului, si sa imi spui daca ai mai face dragoste cu acea femeie. Vreodata, chiar dupa operatii de reconstructie.

    Acum, pune-te in pielea ei, de femeie ce vinde imagine, ce traieste din corpul ei.

    Singurul lucru rau, pt mine, care l-a facut, e ca a facut totul public, si-a vandut istoria la presa. Pe de alta parte, cred ca ziaristii ar fi mancat-o de miroseau ceva.

    P.S. operatia de amputare preventiva se face de 10-20 ani, in multe tari. Inclusiv in ROmania, pe tesuturile cu modificari celulare ce in curs de un numar de ani nu si-au mai revenit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti dau dreptate daca imi raspunzi la urmatoarea intrebare:
      de ce nu a facut gestul acesta preventiv acum 20 ani ?
      de ce a riscat pana acum ?

      Ștergere
  7. A lu' Creanga era în poveste, asta-i adevarata!

    RăspundețiȘtergere