Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 16 mai 2013

Riciard taci speis ...!

Acum câţiva ani, la celălat concert, unul din participanţi a răspuns dezarmant de sincer că melodia lui preferată cu Depeche Mode este aia cu Riciard.
-Care melodie cu Riciard?  întreabă nedumerit reporterul.
-Aia cu Riciard taci speis, răspunde fanul Depeche Mode...

Azi noapte pe la două, când a ajuns acasă de la concert aia mică a mea, o intreb maliţios :
-Ai dansat pe melodia cu Riciard ?
-Am dansat şi am cântat şi a fost suuuuper !
Mă uit la ea cu mirare...
- Serios ?
-Daaaa ! Nu ştiam toate melodiile, dar a fost o atmosferă superbă...
-Hmm. Chiar aşa să fie ?
-Da, chiar a fost frumos !

În apărarea mea vreau să menţionez că fetele mele au fost crescute încă din leagăn cu Iron Maiden, Sepultura, Overkill şi bancuri cu depeşari, aşa că încep să mă gândesc serios că a fost chiar bun concertul de aseară. Dacă asta mică a comparat atmosfera de aseară cu atmosfera de la concertele AC-DC si Metallica, înseamnă că e ceva şi de capul celor de la Depeche Mode. Bravo lor !

În încheiere o să citez dintr-o postare de azi noapte a unui prieten de pe facebook :
- Băăăi, am auzit că au fost cincizeci de mii de depeşari azi noapte pe stadion. Îti dai seama ce macel făceam dacă ne adunam toţi cei şase foşti colegi rockeri din  liceu si mergeam peste ei ?


2 comentarii:

  1. Apăi să-ți spună și una mai coaptă cum a văzut ea toată povestea.
    În primul rând, poate e forțată comparația, dar am fost și la ultimul (și poate unicul - nu știu dacă au fost deocamdată altele) concert de pe Național Arena din era de stadion de Oiropa. Da, zic de RHCP și dacă vorbim de atmosferă acolo a fost arhiplin, iar atmosfera cu adevărat fantastică, deși am înțeles că nu s-a auzit bine prin toate colțurile arenei. Repet, poate nu e corectă comparația, dar nu m-am putut abține să n-o fac atunci când mă uitam în tribune sau auzeam aplauze.
    Apoi...n-am avut fiori până la bis, iar pentru mine cele mai frumoase momente au fost cele în care Martin Gore a preluat „șefia”. Oamenii într-adevăr își cunosc meseria și se vede că o fac cu respect pentru cei care au dat bani să-i vadă. Nu știu dacă e bucuria de a fi pe scenă sau doar respectul față de fani, dar au cântat 2 ore fără momente de ezitare. Au vorbit puțin și-au făcut treabă în rest. Pentru asta da, merită felicitări și jos pălăria!
    În rest, nu, nu mi-am pierdut capul cum mi se întâmplă de obicei la concerte care-mi plac, poate și pentru că n-aveam de ce, nu era nimic pe care să dau din cap. Problema asta se rezolvă că recuperăm măcar nițel la Megadeth. Dar per total...cum să zic, ți-e rușine să zici „I've seen better”, deși eu asta aveam în cap când s-a terminat. Pur și simplu ți-e rușine să spui asta pentru că au dat pe scena aia tot ce-au putut și au avut mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa m-am gandit si eu ca se va intampla la concertul asta.
      de aia mi-am pastrat fortele intacte pentru megadeath, uriah heep, steve vai si musai rammstein.
      aaaa, era sa uit de alifantis de pe 21 mai...

      Ștergere