Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 21 mai 2013

Frijiji

După modelul de succes al campaniilor mondiale pentru sau împotrivă, se lansează şi în România campania de eliberare din pârnaie a îngerului-arhanghel şi a altor sfinţi minori, Jiji Becali.
Acest vajnic luptător pentru drepturile divine ale ovinelor a intrat în puşcărie nevinovat fiind, aşa cum a recunoscut ieri o parte a galeriei dinamoviste. Drept urmare şi pe cale de consecinţă, a apărut mişcarea "frijiji", ce se doreşte a lua premiul Nobel pentru pacea Domnului, şi premiul "Baluba" pentru drepturile africanilor.
Fondatoarea acestei sfinte organizaţii este doamna Rebecca din Moineşti, o femeie care a făcut de multă vreme o pasiune pentru domnul Jiji. De câte ori apărea sfântul din Pipera la televizor, doamna Rebecca avea viziuni cosmice orgasmice şi recunoştea că în ziua aia îi ieşea mai bine tocăniţa de ceapă cu organe. Înţelegând că trei ani fără Jiji la tv e cam mult şi că va arde în fiecare zi mâncarea, doamna Rebecca vrea să evite divorţul. Acesta este, de fapt, adevăratul motiv ce stă la baza înfiinţării organizaţiei.
Condiţiile puse de fondatoare sunt simple. Poate adera oricine, dar în funcţiile de conducere pot fi alese doar doamnele frigide, pentru a fi în consonanţă cu numele "frijiji ". În mod excepţional, pot fi aleşi şi bărbaţii, dar numai dacă aduc adeverinţă de la două fete de pe centură în care se specifică în mod clar, cu ştampilă şi semnatură, că sunt frigizi.
Taxă de aderare nu există, dar pentru a fi primit trebuie să faci un pelerinaj la muntele Athos, sau dacă nu ai bani, măcar la muntele Găina. În cadrul şedinţelor se va face spiritism cu pupat de icoane şi jucat poker pe dezbrăcate şi, la sfârşit, cei cu hainele pe ei vor ieşi în stradă şi vor striga de trei ori : " frijiji !!!"
Cu asemenea organizaţie de partea lui, domnul Jiji speră să nu stea capră în puşcărie mai mult de câteva săptămâni. Cei care doresc cu adevărat eliberarea arhanghelului, sfântului etc pot scrie la post restant doamnei Rebecca, la oficiul poştal 69 din Moineşti.

4 comentarii: