Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 30 martie 2013

Generalitati

  • O anumita angajata de la o oarecare companie a facut pipi in laptele praf folosit la un anumit tip de ciocolata. Ciocolata nu prezinta pericol pentru sanatate daca e fiarta in zeama de varza inainte de folosire.
  • La o anumita firma s-au gasit in carnea tocata resturi  de  prezervative tocate si scame de la fulare vechi. Carnea era vanduta drept amestec mexicanoid la un anumit supermarket
  • Doua laboratoare de analize medicale au facut nspe mii de analize aiurea in urma carora s-au incasat ilegal doua milioarde de ruble etiopiene. Anumiti pacienti care au fost diagnosticati gresit cu tuberculoza hemoroidala acuta pot sta linistiti pentru ca ei de fapt sufera de sancru in urechea medie, deci nu prezinta pericol de inectie la unghia degetului mijlociu. 
Pentru a proteja companiile care fac tampenii, cazuri de acest fel ne sunt prezentate sub forma anonimatului pentru ca noi sa nu cumva sa nu mai folosim produsele respectivei firme. De ce aceasta politica ?
Din cate stiu eu, peste tot in lumea civilizata, daca gasesti un muc de tigara intr-o sticla de racoritoare, compania respectiva  sufera consecintele si face pe dracu in patru pentru ca asemenea incidente sa nu se mai repete. La noi fiecare ne poate face pipi in lapte pentru ca nu vom sti niciodata cine e vinovatul.
Daca se continua aceasta politica imbecila vom ajunge in curand sa avem stiri de genul urmator :
  • Meteo :  Intr-o anumita zi din saptamanile care urmeaza va pluoa cu bulbuci intr-o anumita zona a tarii.
  • Sport :  O anumita echipa de fotbal a luat bataie cu un anume scor de la o alta echipa de fotbal.
  • Politica : Presedintele unei tari va decara razboi unei alte tari din cauze care nu va intereseaza pe voi, bai tampitilor...
In consecinta, ma comformez si eu si spun ca anumiti politicieni si jurnalisti sunt niste idioti si declar pe aceasta cale ca mamele lor sunt grase si tatii lor sunt la fel de anonimi ca si stirile acestea...

12 comentarii:

  1. Ce relevanţă are grăsimea suplimentară a mamelor faţă de idioţenia respectivilor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu declaram şi că au puţa mică. Aşa, de-a naibii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Societatea romaneasca inca nu functioneaza, ci doar supravietuieste intr-un conglomerat de chestii importate de la altii fara sa fie gandite si adaptate realitatii romanesti. Iar daca in ecuatia asta nefericita mai bagi si smecherii din afaceri, politicienii de toata jena, ce te mai poate mira?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ne sunt exemplificate acele companii care fac astfel de tampenii, insa cu siguranta sunt sanctionate. Iar anonimatul este pastrat, cred, tot datorita unei mici spagute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe astia mari nu ii demasca, ci vin cu stiri de genul: Un candidat la primarie a folosit in campania electorala bugetul pentru imbunatatirea drumului DN85.

    Adica nu unul, toti.

    Iar daca tanti Viorica a fost pangarita, trebuie sa afle toata Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tanti viorica e de vina pentru tot ce se intampla rau.
      trebuie sa o dam ca exemplu negativ !

      Ștergere