Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 25 ianuarie 2013

Tarantino... o treaba mare !

Am incercat o data, pe vremuri, sa ma uit la un film de-al lui Tarantino. Nu mai retin care era, Kill Bill 1 sau 2 sau poate Pulp Fiction. M-am asezat cuminte la televizor si am urmarit cu atentie cateva minute din film. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca mai vazusem undeva imaginile alea. Capate taiate si crapate sarind pe trotuare  precum sar mititeii in burta lui Florin Salam , sange tasnind din carotide si cadre cu muci si mate zburand in slow motion. Nici macar nu m-am ingretosat, pentru ca stiam ca filmul se face cu tone de ketchup si intestine din polistiren. Nu va pot spune despre ce era vorba in film si nici macar finalul, pentru ca...am adormit.

Sursa foto

Acum am auzit ca iar a scos Tarantino asta un film cu muci si sange pe pereti.  I-o mai fi ramas ketchup de la ultimul film ? O fi gasit noi metode de a arata capete zburand ? Eu deja m-am saturat de filmele lui Tarantino. Daca ai vazut cinci minute din oricare film de-al lui, deja le-ai vazut pe toate.
Ce ma nedumereste cu adevarat este publicul acestui genialoid filmacios de intestine zburatoare. Nu e mai palpitant la stirile de la ora cinci unde pot vedea in prim plan sobolani calcati de autobuze si scene cu cai violati de babe ? Mai ales ca nici nu trebuie sa plateasca bani grei prin cinematografele din mall-uri si nici macar nu trebuie sa se chinuie sa intre pe site-urile cu snuff-uri . Nu exista un termen medical pentru cei carora le place sa vada asa ceva ?  

Cei care filmeaza in detaliu pe un om ce se screme dupa ce a mancat o farfurie de varza si a baut doua beri  pot spune ca fac arta ? Daca-i asa, arta asta moderna exclude total bunul simt ...

2 comentarii:

  1. Cam asa ceva .Pulp Fiction e in regula dar ai pierdut o ... comedie .Se cheama Four Rooms si e mortala

    RăspundețiȘtergere