Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 4 ianuarie 2013

Pro TV

Inca de la inceput ProTv-ul s-a vrut a fi un post comercial . Filmele usurele si emisiunile pentru publicul mediu a atras multi telespectatori care se uitau si la reclamele date din belsug pe post. Asa a crescut postul ca Fat Frumos. Oamenii nu se uitau la ProTV pentru muzica de camera sau filme de arta, ci pentru a se binedispune. Totul a mers bine atata timp cat existat un echilibru intre nevoile publicului lor si asteptarile  financiare ale postului.
Ei au avut o politica de personal foarte buna prin care si-au creat propriile vedete si practic au facut din Media Pro o mica lume, doar ca s-a ajuns la o situatie in care se distrau numai intre ei, iar alte vedete nu existau pentru ProTV. Aceasta politica a tinut mult, poate prea mult pentru ca intotdeauna un grup inchis e sortit pieirii. Vedetele postului jucau in toate filmele postului si toate celebritatile de la Media Pro apareau in toate emisiunile facute tot de eie. Asa ceva se numeste imbreeding si duce la monstruozitati.
Alta greseala a trustului este politica de nepotism. Nici la Posta Romana nu sunt angajati atatia nepoti, neveste sau cunostinte ale celor care lucreaza acolo. Inevitabil s-au angajat astfel tot felul de ciudati care veneau cu idei din cele mai traznite. Exemplul perfect este Loredana. Sarmana fata nu a mai scos o melodie ca lumea de pe vremea cand ii soptea lui Caramitru " Buna seara, iubite...." si totusi a fost promovata cu obstinatie pe toate canalele trustului media. Nici nu se putea altfel, ea fiind celebra nevasta a unui mai putin celebru director de la Media Pro. Ei bine, domn director, nu se face sa-ti bagi consoarta in afacere. Ce dracu de vedeta e Loredana ? Stie vreunul din voi vreo melodie in afara de aia cu " buna seara ..." ? Aaa, mai sunt tiganelile cu ziga zaga .., dar aia nu e muzica de dat pe un post care se respecta.
Si totusi, pentru a face pe placul cantacioasei neveste de director, cei de la Media Pro au inceput sa aduca in emisiuni tot felul de aia mai slabi decat ea, tiganizand astfel intreg trustul.


sursa foto

Stiu ca toata media e plina de tigani si manele, dar nicaieri nu se manifesta atat de pregnant ca la Media Pro. Ei traiesc numai din scandaluri cu tigani, din gesturi si cuvinte tiganesti. Media Pro e cea care a adus tigania in Dorobanti! De ce spun Dorobanti? Pentru ca vedetele trustului, pline de bani, sunt toate mutate prin zona aia si traiesc doar acolo. Pentru ei nu exista alta lume decat Dorobantiul plin de fitze si nu concep cum poate trai cineva fara sa bea dimineata un ceai de fructe de goji si fara sa faca un masaj la salon .
Tiganeala din platouri si emisiunile doar despre frumusete , fashion si stilling ce abunda la ProTV ne spun ca acestia au cam pierdut contactul cu realitatea. Pentru ei realitatea inseamnao  lume plina de bani si placeri in care singura grija a oamenilor este sa slabeasca, sa manance sanatos si sa mearga in vacante exotice.
Din pacate pentru ei, publicul lor tinta s-a schimbat, Tiganii au cam plecat prin alte tari, iar lumea saracita din Romania nu se inghesuie sa asculte sfaturi despre cure de slabire. Romanii care se uitau la ProTV sa vada masini bengoase( termen utilizat frecvent la MediaPro ) acum se bucura daca isi pot permite sa viseze la o masina second hand.
Inclusiv gusturile gospodinelor amatoare de telenovele s-a schimbat. Acum casnicele se uita la telenovele coreene sau turcesti, in timp ce Media Pro mizeaza in continuare pe cele mexicane sau braziliene.

Mi s-a tot repetat ca cei de la ProTv nu fac polica, dar eu ii contrazic si spun ca de fapt ei fac acum politica prostului gust si a marlaniei de fitze. Daca o tin tot asa va fi doar o problema  de timp pana cand trustul se va sparge.  

ps. Exista cateva emisiuni bune la MediaPro, dar e foarte probabil ca acestea vor supravietui la alte posturi

10 comentarii:

  1. De la ”Chestiunea zilei” a lui Călinescu şi de la ”Abracadabra” lui Râlea, au mai scos cei de la Pro-tv vreo emisiune proprie faină?
    Corectează-mă dacă greşesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.
      Sunt prea lacomi de bani pentru a face ceva cu adevarat interesant ...

      Ștergere
  2. leoliliana@yahoo.com4 ianuarie 2013 la 13:00

    pro tv? exista canalul asta?:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai trecut pe romtelefon ?
      am auzit eu ca aia i-au scos pe protevisti din grila :))))

      Ștergere
    2. leoliliana@yahoo.com4 ianuarie 2013 la 16:28

      nu,pur si simplu nu urmaresc protv,acasa si ce naiba mai e????

      Ștergere
    3. leoliliana@yahoo.com4 ianuarie 2013 la 20:40

      romtelefon?:))))

      Ștergere
  3. Din partea mea, cu sau fără, tot aia e. Acum de când cu scandalul scoaterii din grila, mi-am dat seama că eu nu mă uit deloc la ei. N-am la ce. Nici măcar la ştiri. Iar celelalte posturi din trust, nici măcar când butonez în doi peri nu dau de ele. Mai demult mă mai uităm la Dansez...dar totul are o limita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-au avut rostul lor odata, dar acum chiar nu mai ai la ce te uita cand e vorba de protv

      Ștergere