Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 7 decembrie 2012

Militari, Crangasi, Giulesti

Trei cartiere aleg un singur senator la colegiul 12 Bucuresti.
Avem cinci candidati frumosi, destepti, devreme acasa, frumosi...am mai spus asta  ? Nu-i nimic. Sa-i luam pe rand pentru a vota in cunostinta de cauza :


Prin aceste cartiere falfaie cel mai des distinsa figura a domnului Mutu.
 Domnul MUTU GABRIEL (USL) s-a remarcat prin urmatoarele :
A fost senator PDL si brusc, dupa suspendarea preasuspendatului, s-a simtit foarte si extrem de social democrat , asa ca a trecut cu arme, bagaje si Mercedesul din dotare direct  la USL.
Va rog sa nu ii spuneti tradator, pentru ca domnia sa este consecvent in gandire si in scris, asa cum se vede si in arhiva blogului personal.
Dupa ce in anii ce au trecut a fost de partea presedintelui, anii viitori va fi de partea noului presedinte. Eu vad in asta cea mai pura dovada de consecventa.
Dupa ce in 11-04-2012 ii recomanda in mod public lui Crin Antonescu "celebra pastilă albastră pentru „potenţă politică” ", acum este vicepresedintele PSD Bucuresti si candidatul ideal al USL-ului pentru alegerile parlamentare. Din acelasi interviu aflam ca prin grija domniei sale, 150 copii au avut prilejul sa viziteze Palatul Parlamentului. Despre alte fapte marete ale dansului eu nu am cunostinta.

Ca parlamentar, domnul senator a functionat ca vicepresedinte al Comisiei pentru privatizare şi administrarea activelor statului si membru in Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.  Mai este membru in Grupurile  de prietenie cu Parlamentele altor state: Estonia, Panama, Cehia si Bulgaria.


Prin cartier eu nu l-am vazut, dar asta probabil pentru ca sta mai mult pe la Snagov, unde avea la un moment dat 10 736 mp teren intravilan.  Declaratia de avere spune ca domnia sa nu prea tine banii la banca, ci se lauda cu ei cash (311 000 RON, 34 000 Euro ) si are interese diverse in vreo paispe societati comerciale pe numele sotiei    Vreau sa-l felicit pe domnul senator mai ales pentru interesanta colectie de ceasuri in valoare de 150 000 Euro.
Macar pentru acest lucru eu promit sa pun stampila pe domnia sa cel putin de doua ori !


 Un alt mare candidat in colegiul 12 este TODIRAŞCU VALERIU, (ARD)


Din biografia domnului Todirascu aflam ca un prim succes al său a fost faptul că "având doar 7 ani a reuşit să-l convingă pe şoferul troleibuzului cu care mergea la şcoală, să-i permită să deschidă şi să închidă uşile troleibuzului " 
Nascut si crescut la Chisinau in Republica Moldova, a fost inca de tanar un mare disident deoarece nu si-a platit cotizatia UTC si , fapt de o gravitate extraordinara, nici macar Fondul Pacii al URSS !!!. Urmare a acestor fapte anticomuniste, tanarul student este trimis in armata unde (alt fapt de disidenta ) asculta Radio Svaboda.
Dupa 1990 ajunge pe podul de flori de peste Prut direct in Romania unde se implica in activitatea antreprenoriala. Acum este un prosper om de afaceri din cea mai banoasa afacere a vremurilor noastre, aceea cu sanatatea.
Din punct de vedere politic este membru marcant al partidului Noua Republica. Cine e Noua Republica ?
Eu stiu despre ei doar ca sunt aia cu " ridica-te Ioane, si ridiche-te Gheorghe " si ca ei spun ca nu au nimic in comun cu miscarea legionara.
Nu vreau sa comentez deloc promisiunile pe care le face in campania electorala, dar eu personal il cred si promit sa-l votez si pe dansul...


 Din partea UDMR-ului candideaza domnul  ANDRAS KOZMA

Dupa ce am citit cateva date din biografia sa, marturisesc sincer ca m-a luat frica.
In primul rand, domnia sa este doctor de dinti, si eu cad pe spate doar cand trec pe labga un cabinet stomatologic si aud cum bazaie aparatura aia de tortura !
Apoi, domnul doctor este fondator al Clubului Lions - Tarabostes Bucuresti. Ezoterica treaba, mai ales ca dansul are treaba si cu qigong-ul, care este tot ceva tarabostes,  nu ?
In rest, numai de bine.  Profesional vorbind nu am ce-i baga de vina, pentru ca inca nu mi-a scos nici o masea,
Pe el o sa-l votez cu doua maini, pentru ca este dac de-al nostru  !


GHINULESCU OLIMPIU din partea PRM


Asa cum ne-a obisnuit, partidul marelui Vadim este foarte zgarcit in legatura cu cei pe care ii numeste candidati.
La o cautare pe google am dat peste un tip ce-si gasise colegii de clasa si  peste un domn politist ( Sa traiti! )
Cred ( sper ) ca e vorba de aceeasi persoana, deci sa va dau cateva informatii despre el.
In primul rand e politist ( ..traiasca sefuu ! ) . In al doilea rand e inscris pe Colegiimei.ro.
In al treilea rand el candideaza la senat pentru colegiul 12
Domnule politist, va promit cu mana pepermisul de conducere  ca va votez si pe dumneazvoastra !
Sa traiti !!!

Din partea poporului candideaza JIPA FLORINA-RUXANDRA, (PP-DD)

In C.V.-ul distinsei doamne sunt vreo trei partide : PRM, PSD, PP-DD.
A fost deputat PSD pana de curand si acum e candidatul ideal pentru Dan Diaconescu.
Este membru in : Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi; Comisia de validare- Vicepresedinte; Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Uniunii Europei Occidentale
Din punct de vedere profesional a fost avocat, judecator si deputat.
Distinsa doamna, Avand in vedere ca eu tin cu poporul, dar si cu PRM si PSD, va promit votul meu !

Hai duminca la vot !
Haideti sa-i votam pe toti, ca merita !!!

3 comentarii:

  1. leoliliana@yahoo.com7 decembrie 2012 la 20:38

    :)))da!asa am sa procedez si eu!ii votez pe toti!!ca sa anulez votul!!aici,in tm,avem alti alesi de seama,care-mi zambesc din postere uriase montate in toate statile de tramvai!!cata sinceritate,cata seriozitate...nu vrei sa sti,in ochii lor citesc promisiuni peste promisiuni...de aceea imi pare rau mereu ca uit acasa markerul negru!dar...si maine e o zi!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. voteaza-i pe toti, ca toti merita, ...mama lor de banditi :)))

      Ștergere
    2. leoliliana@yahoo.com7 decembrie 2012 la 20:54

      :))))normal!!trebuie sa-mi fac datoria de cetatean!!mai sti bancul cu batranica?"O babuta la cabina de vot. Sta 5 minute. Incepe sa se faca coada. Sta 10 minute. Lumea devine irascibila. Sta 15 minute. Toata lumea murmura si o asteapta sa termine de votat...

      Iese babuta si intreaba:

      Maica, f... gura se scrie legat sau despartit?"

      Ștergere