Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 8 decembrie 2012

DIGI RCS RDS

Zoltan Teszari este unul din cei mai mari romani in viata.
Dupa ce a pus pe picioare una dintre afacerile de succes din Romania, domnul Teszari se straduieste, in cel mai pur stil romanesc, sa o faca praf. Succesul initial al firmei de cablu RCS a fost unul pe deplin meritat. Cu putine exceptii, cablistii de la RCS au oferit programe de calitate la un pret bun.
Diversificarea grilei de programe si adaptarea acesteia la cerintele pietei au facut ca patronul sa ajunga printre cei mai bogati oameni din Romania.
Dar, ca orice roman care se respecta, vine vremea cand succesul i se urca la cap si domnul trebuie sa se dea mare. Alti bogatasi si-au cumparat amante scumpe sau masini de milioane de euro, dar domnul  Teszari a ales sa ne dovedeasca la toti cine e seful.
Printr-o dorinta puerila de a-si dovedi puterea cu orice pret, patronul DIGI risca sa-si strice tocmai afacerea care i-a adus succes, bani si putere.
Grila de programe s-a modificat de-a lungul timpului tinand cont atat de cerintele consumatorilor cat si de rezultate financiare. De ceva timp insa, grila a ajuns sa reprezinte strict preferintele patronului.
De ce dracu am eu nevoie in Bucuresti de vreo 10 programe in limba maghiara ?
Cati dintre cei care platesc la cablu se uita vreodata la una din cele patru sau cinci canale de sport marca DIGI ? Nici macar cei de la Eurosport nu au atatea...
De ce trebuie sa platesc eu acum in Bucuresti pentru a avea in grila de programe DIGI Iasi, DIGI Suceava sau DIGI Frecatei ? De ce nu exista un DIGI Bucuresti  ? Cui ii pasa de Neptun TV, Giga TV sau PV TV ? De ce m-as uita eu la canalul de muzica VH 1 in limba maghiara  ?
Acum cativa ani am optat pentru un pachet extra tocmai pentru a avea acces la toate canalele Discovery. si m-am trezit in schimb cu patru canale de manele plus DIGI World, DIGI Life. Circula zvonuri ca urmeaza DIGI Animal planet.
sursa imagine initiala

Wtf is that  ? De ce sa ma uit la aceleasi emisiuni marca Discovery, dar oferite prin filtrul personal al patronului ?
Ce urmeaza acum ? DIGI Incultural sau DIGI Mezzo ? Un canal porno marca DIGI ?
De ce nu face un pachet separat pentru maghiari ? Au si ei dreptul sa se uite la emisiuni in limba materna, dar eu cu se sunt vinovat ? Eu stiu ca in Ardeal bunul simt functioneaza cam asa. Nimeni nu are treaba cu ungurii, dimpotriva, cei mai multi dintre ei sunt apreciati si stimati. Dar asta atata timp cat nu vorbesc ungureste pe strada in localitatile unde sunt minoritari. E cam acelasi lucru ca si cu homosexualii. Nimeni nu le are grija atata timp cat nu si-o pun in public...
Eu am acum o mare problema. Am doar vreo cinci canale la care ma mai pot uita, dar platesc  peste o suta. Daca lucrurile merg tot in directia asta, va trebui sa ma mut cu cablul.
La cine dracu sa apelez ? De Romtelecom abia am scapat si inca mai am cosmaruri din cauza lor...
Zoli draga, te rog eu sa bagi la loc in grila canalele Discovery  si te mai rog sa  renunti la tampenia asta cu canalele DIGI si promit sa fug imediat la casierie ca sa platesc iar cablul in avans pe un an.

4 comentarii:

  1. Să știi că și eu când am scăpat de romtelecom am zis doamne ajută. Doar că se pare, cel puțin la prima vedere, că celor de la romtelecom le-a mai venit idee de cum se fac afacerile. Cel puțin așa pare momentan. O fi din cauză că s-au dat cu curul de pământ când a plecat lumea de la ei în cete dezorganizate și fără număr?
    Dar acuma și pe mine mă bate gândul să mă mut inapoi la romtelecom, că alții n-am. Rds-ul, cum zici tu, se dă conștient la fund.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai astept putin, poate isi revin cretinii astia de la digi...

      Ștergere
  2. E vorba despre cablu Tv, nu? Dar voi chiar vă mai puteţi uita la tv, nu vă e suficient că se uită el la voi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt prea scumpe biletele la teatrul de comedie, asa ca nu stiu ce ne-am face fara televiziunea prin cablu. Cum am rezista fara emisiunile umoristice numite telejurnale ? :)))

      Ștergere