Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 9 noiembrie 2012

Horoscop

Pentru ziua de azi exista urmatoarele previziuni exoterice si endotermice :
Mercur va intra cu toata forta in Venus, deci nu e bine sa cumperi bere la PET, pentru ca vine sfarsitul lumii. Soarele se va alinia cu planeta Nibiru  si vor forma o spirala cu varful spre Steaua Albastra Kachina, deci azi se vor ieftini morcovii romanesti.
Samanii amerindieni Hopi ne indica sa evitam astazi calatoriile fara bilet cu tramvaiul 21 deoarece textele stravechi spun ca interferentele dintre campul magnetic al cometei Hyakutake si antenele celor de la ProTv pot duce la Sfarsitultimpululasacumilcunoastem.
Oracolul chinezesc I Ching  prezice ca va exista un dublu de Apa Yang in Radacinile Celeste, in conflict cu Focul Yang al acestei zile, iar pe Ramurile Terestre un dublu Dragon, care se combina pe jumatate cu Sobolanul, rezultand un mare ciclu de apa. Deci astazi se ia apa calda in Rahova si Ferentari !
Teoria New Age ne va convinge azi ca intrarea in Era astrologica a Varsatorului va ieftini tigarile de contrabanda.
Zodiile vor avea azi urmatoarele simptome :




 Berbecii trebuie sa se fereasca azi de bolile venerice si vor avea succesuri in afaceri daca se vor uita la emisiunea lui Moise Guran.






 



Taurii nu au astazii voie sa bea mai mult de paispe cafele, altfel va incepe sa ploua !








Gemenii sunt tristi azi pentru ca a inceput campania electorala. Se recomanda o betie puternica si o frectie cu Carmol.









Racii trebuie sa fie atenti la combinarea culorilor. Daca nu isi asorteaza pantofii cu batista, exista riscul sa nu pice guvernul !






Leii sunt si astazi la dispozia lui Mugur Isarescu. Mai multe vor afla la ora 12, cand se va afisa cursul de schimb.







Fecioarele au succes la barbatii de peste saizeci de ani, dar nu trebuie sa se blocheze in lift nici cu sefa aia lezbianca.










Balanta e putin credibila vinerea, asa ca succesul in dragoste trebuie ajutat de ciorapi rosii de plasa .






Nevestele de Scorpionii se pregatesc degeaba de week-end pentru ca sotii lor vor fi chemati intempestiv la munca de colegi si acestia vor veni acasa beti manga pe la ora trei dimineata.






Sagetatorii vor fi astazi foarte ocupati si se vor putea relaxa astazi doar in fotoliile alea ce vibreaza prin mall-uri. Si ce daca rade lumea de ei ? Important este sa se simta omul bine !









Capricornii sunt intr-o perioada ciudata. Ei  nu au succes in dragoste, dar in schimb sunt foarte putin pretuiti de catre sefii de la multinationala. Sfatul specialistului este sa se apuce de agricultura sau sa se bage in guvern



 



Varsatorii ce sunt astazi abstinenti se vor numi Sughitatori. Ei vor primi mesaje text de la candidatii la alegeri si, daca au curaj, se pot duce acasa cu cate un lighean si o galeata.






Pestii sunt cei mai napastuiti. Datorita scaderii puterii de cumparare, ei vor trebui sa scada iar preturile la fetitele de pe centura. Cu sanatatea vor sta bine, asta in cazul in care nu ii prinde politia.






Cam atat cu horoscopul pe ziua de azi si daca o prindeti pe Venus, procedati ca Mercur. Sau invers...

17 comentarii:

  1. Ma faci sa ma duc sa imi pun ciorapii negri cu dunga rosie! Ah! Pacat ca ai postat asa tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ăia cu bandă adezivă nu merge?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sa ma asortez de la pantofi pana la batista! O incantatie-ceva, de completare?
    De unde iti mai vin atatea idei Sfinte? Le confisti de la poarta Raiului de la cei ce se caiesc si cauta iertarea vesnica?
    Nu ai toata tigla pe casa! Am voie sa mai rad o tura??? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai tin minte exact ce am facut pe data de 9, dar sunt sigura ca nici un bosogog nu a intors capul pe strada la trecerea mea. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu care credeam ca sfarsitul e programat pe 21 ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Habar n-aveam ca pestii pot fi ghei.
    Traiasca haifaivu' bre!

    RăspundețiȘtergere