Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Vitamine

Nutritionistii ne invata ca omul modern  ar trebui sa bage in gura doar lucruri sanatoase si bio-naturale.
Un specialist in nutritie stomato-gineco-speologie a recomandat urmatorul meniu :
La masa de dimineata trebuie evitate cafeaua sau ceaiul pentru ca ele nu contin glicil-glicil-serina. E de preferat sa bei o cana cu apa statuta in care ai dizolvat o pastila bio cu vitamina K2. in acesta apa se pot pune muguri incoltiti de germeni de levantica cucului. In loc de oua si carnati, oamenii ar trebui sa manance coji de seminte de goji amestecate cu tarate naturale de orzoaica si pufoaica.
La pranz e mai complicat. Pentru mentinerea unui tonus sanatos, clientii restaurantelor naturiste trebuie sa faca cinspe flotari si unspe genoflexiuni inainte de a se aseza la masa. S-a demonstrat de catre cercetatorii nigerieni ca ciorba de coji de banane scade riscul de infarct la copiii sub patru ani, deci e indicat sa mancam minim doua castroane. La felul doi cea mai buna alegere este piure-ul din icre de broasca de copac si friptura de lemn de santal. Desertul trebuie compus dintr-o pastila de vitamina B 52 si una de B 007 pentru sistemul circulator. La acestea se adauga o pastila cu vitamina N 18 care intareste scalpul si una de vitamina E 11 care intareste sfarcurile.
Seara se mananca mai putin. Dupa ce faci tractiunile in bara necesare pentru regenerarea parului din buric, se consuma la alegere, o cana de lapte de trifoi albastru sau o pastila cu vitamine pentru depistarea bataturilor intrauterine.
Cand va puneti in pat luati un punm de pastile cu vali-valina-serina. Asta iti aduce un somn in care vei visa ca esti un tip admirat pentru sanatatea ta fizica si mentala.

6 comentarii:

  1. Foarte tare!!! Ce-i drept daca e sa te iei dupa ce spun toti "nutritionistii" efectiv am manca numai coji de nu stiu ce! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai mentionat nimic, dar nimic, despre untura de musca vaduva si de pastrama de tap african traznit pe gard de sarma ghimpata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nush ce sa zic, in mare ai dreptate, dar aia cu parul din buric mi se pare cam ne-intuitiva. Daca faci tractiuni la bara incordarea muschilor abdominali nu striveste foliculii de par din buric?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca faci tractiunile cu spatele la bara, parului din buric ii cresc muschii deltoizi, deci se ingroasa ...

      Ștergere