Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 25 octombrie 2012

Concurs cu premiu.

A inceput cu inghesuieli la pupat femurul  sfintei Parachiva. Azi noapte au lesinat inca cincizeci de babe la mitropolie in asteptarea coccisului sfantului Nectarie. Urmeaza inghesuiala cu pipaieli si infarcturi la moastele sfantului Dimitrie Basarabov cel nou.
Eu m-am saturat de scris despre prostie si mi-a disparut toata inspiratia la vederea turmelor de credinciosi ce faca gramezi la lins icoane, asa ca va las pe voi sa scrieti despre asta si va astept cu un link pe aceasta pagina. Cea mai amuzanta scriere va fi premiata.
Premiul  consta dintr-o carte pe care o am de multa vreme in biblioteca :  Damian Stanoiu " Nuvele si romane "
Ce contine cartea ? Vreo trei romane superbe si cateva din cele mai reusite nuvele ale acestui autor dat afara din manastire si apoi interzis de biserica romana pentru umorul cu care a prezentat viata monahala.
Premiul va fi inmanat personal fericitului castigator la o bere, daca e vorba de un baiat,  sau o prajitura bio (fara calorii), daca e vorba de o fata. 
Succes !

13 comentarii:

  1. Nu auzisem de acest scriitor, până ce am văzut o plăcuţă pe peretele casei în care a locui ultima parte a vieţii şi, cum scriitor e unul din cuvintele magice, zic ia să văd ce şi cum a scris. Sf. Google m-a ajutat în demersul meu şi am devenit interesată. Mai ales că acea casă e foarte aproape de locul unde stau eu. Şi am reuşit performanţa să găsesc vreo 3 cărţi scrise de el. Un roman şi două volume cu nuvele şi scurte romane. Şi culmea, într-un amalgam de cărţi la 2 lei, căci se pare că nu e între cei căutaţi. Numai unii ca mine răscolesc după scriitori mai puţin citiţi astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes si din partea mea!!!
    Te sharuiesc pe facebook. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru concurs!o sa scriu chiar azi;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna cartea dar parca nu e tocmai frumos sa ii luam peste picior pe oamenii care merg la biserica si "ling icoane".Ce are una cu alta?La moda e sa stai si sa navighezi pe web si sa nu te mai gindesti la nimic ca iti arata fratele Google tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e frumos, dar e bine sa fie indobitocite turme intregi de oameni ?
      Unde e gandirea in toata povestea cu mersul taras in jurul unor oase ?
      Eu cred ca uneori trebuie sa ne detasam putin si sa privim lucrurile de acest fel cu umor :)

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Avem un castigator !!! Cartea va sta in biblioteca la Nastya Paun.
    Felicitari ! Pentru detalii privind felul cum se inmaneaza premiul astept un semnal pe mail la adresa: sfbacterie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere