Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 26 septembrie 2012

Ursul

In fiecare zi mai apare cate un om atacat de urs prin gradinile patriei.

Televiziunile au gasit urmatoarele explicatii :
  • OTV : Ursii au turbat de ciuda ca Dan Diaconescu a cumparat Oltchim-ul si se pregateste sa cumpere Microsoft
  • TVR :  Atacurile ursilor sunt consecinta faptului ca nu se mai tine Cerbul de Aur.
  • TVR 2 : Moise Guran explica pe intelesul nostru ca atacurile ursilor sunt cauzate de Mugur Isarescu. Daca guvernatorul BNR s-ar uita la emisiunea lui Moise nu ar mai fluctua nici cursul de schimb.
  • TVR Cultural: Ursii ataca pentru ca nu au cultura. Sunt doar niste brute. Acelasi post de televiziune ne asigura ca dupa inchiderea tvr cultural  vor incepe atacurile cerbilor lopatari, ale gastelor cu gat golas si ale aricilor cu trei tepi orizontali.
  • Realitatea TV spune ca atacurile sunt provocate de ursii misogini care nu suporta reporteritele tampite. S-a observat ca fiecare atac are loc dupa o mare tampenie spusa pe acet post.
  • Antena 3 stie sigur ca ursii sunt in legatura cu Basescu. In curand vor veni cu documente zdrobitoare care dovedesc inca o data ca ursii nu pot face spagatul pe scaune ca Mircea Badea si sunt aproape la fel de agresivi ca Dana Grecu. 
  • Antena 1: Ursii au turbat de cand se uita la emisiunea lui Capatos si vor neaparat sa se imperecheze cu Daniela Crudu. Asta e adevaratul motiv pentru care ies ursii din padure. De asemenea, Antena 1 a anuntat ca pana la linistirea lucrurilor  Daniela Crudu nu isi va mai arata obiectul muncii decat dupa ora de culcare a ursilor, adica dupa ora 8 seara.
  • B1 TV si Nasul TV:  Ursii au inceput sa atace in momentul in care Domnia sa, Presedintele Romaniei, Excelenta sa, Maria Sa  Traian Basescu a fost suspendat de catre magarii de Ponta si Antonescu. Asta dovedeste ca in aceasta tara Raul, Ramul si Ursii tin cu adevarata democratie. In consecinta, Maria Sa, Domnia Sa, Presedintia Sa  Traian Basescu ar trebui sa mai aiba vreo douaspe mandate, binenteles pentru propasirea Romaniei, pentru Viitorul democratic al Ieuropii si al NATO. 
  • Prima TV: Ursii au turbat din cauza de Schimb de Mame. Mai clar decat atat nu se poate !
  • PRO TV: Ursii ataca deoarece sunt nervosi. Dupa ce au urmarit emisiunile despre cum sa traim si sa murim sanatosi, ursii au realizat ca ei mananca toate porcariile si trebuie sa-si schimbe meniul. Acum cauta prin gradini lapte de soia si fructe de goji.
  • Acasa Tv sustine sus si tare ca nu ursii sunt cei care ataca. De vina sunt perversii de la Noua Dreapta care nu accepta ca unii oameni sunt pidosnici. Aceste atacuri trebuie sa inceteze imediat,  pentru ca minoritatea din parcul Operei e pasnica si nu face rau nimanui !
  • Speranta TV si restul televiziunilor ortodoxe sustin ca Omenirea s-a indepartat de Dumnezeu. Ei au observat ca numai unii ursi ataca si de aici pana la concluzia ca ursii aia sunt catolici nu a mai fost decat un pas. Solutia televiziunilor patriarhului Teoctist Asta Nou este sa prinda ursii si sa le puna basmale. Se stie ca femeile ce poarta basmale pe strada si prin padure sunt mai proaste decat cele care nu poarta asemenea obiect bisericesc, deci ursii se vor prosti de tot si vor incepe sa umble pe la manastiri pe la pupat de femururi de sfinti. In cazuri extreme, ursii trebuie amenintati ca vor fi dusi in rezervatia de la Tanacu, pentru  exorcizare !
Parerea cea mai competenta  am auzit-o de la mama :
Lumea s-a intors cu susul in jos. Ciobanii  au inceput sa tina pe langa stana pekinezi si chiuhuahua in timp ce soramea are acasa un ciobanesc mioritic...
    

                   

4 comentarii:

  1. 10 plus pentru articol sfinte. Habar nu aveam că avem atâtea temebeliziuni în patrie.
    Totuşi eu cred că urşi atacă pen'că s-au uitat la televizor. Decât atât. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca noua nu ne sunt interzise aceste mirifice televiziuni, macar de ursi sa avem mila. :))

    RăspundețiȘtergere